Scene șocante în Italia! Un bărbat complet dezbrăcat s-a bătut pe stradă cu carabinierii. Martorii au asistat îngroziți la întâmplare

Publicat: 01/04/2020 | 19:47

Scene șocante s-au derulat într-un orășel din Italia! Un bărbat complet dezbrăcat a transformat o stradă într-un ring de box, unde s-a bătut cu carabinierii. Câțiva dintre martori au asistat îngroziți la întâmplare, iar unii dintre ei au filmat imaginile incredibile, care au ajuns pe Internet.

Citește și: O femeie întoarsă din Italia, care a ignorat carantina, este amenințată de localnici: ”Vă rog, lăsați-mi familia în pace!”

Un bărbat complet dezbrăcat, luptă de stradă cu doi carabinieri

Îmbrăcat în costumul lui Adam, dar cu papuci negri în picioare, un bărbat din Italia a început să împartă pumni și picioare celor doi carabinieri care au sosit în urma unui apel făcut la numărul unic de urgență. În timpul bătăii, individul și-a pierdut un papuc și, deși a ieșit pe stradă complet dezbrăcat, el a continuat să îi lovească cu bestialitate pe cei doi oameni ai legii, care aveau bastoane și spray-uri lacrimogene.

Nu rata: Când se va termina epidemia de COVID-19 în Italia? Experții dau datele exacte

Mai mulți martori s-au oprit în loc și au asistat îngroziți la lupta bărbatului cu cei doi carabinieri. Unii dintre ei chiar au filmat scenele violente și le-au urcat pe rețelele de socializare, unde, în scurt timp, au devenit virale.

Află și: Catrinel Menghia a pozat nud, în plină pandemie de coronavirus! Fotomodelul se află în izolare în Italia

Deocamdată, nu se știe motivul pentru care bărbatul a povocat scandalul violent. În prezent, Italia se află în carantină din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit celui mai nou bilanț, 13.155 de italieni au murit după ce au contractat COVID-19, iar alți 110.574 au fost depistați pozitiv. La nivel mondial, s-au înregistrat 45.334 de pierderi de vieți omenești, iar 903.799 de persoane se luptă cu virusul ucigaș din China, potrivit worldometers.info.