Scene șocante în Hunedoara. Polițiștii, alungați cu pietre din cartier VIDEO

Publicat: 19/04/2020 | 11:25

Polițiștii și jandarmii au ajuns într-un cartier din Hunedoara, Micro 7, pentru a face verificări privind respectarea regulilor impuse de ordonanțe. Au legitimat o persoană care nu avea actele necesare, iar de aici a ieșit scandalul. Care a fost filmat și transmis live pe Facebook, de un martor al incidentului. (Citește și: Mort de beat, un șofer a făcut circ după ce a fost oprit de polițiști: ”Intru de bună voie, intru de bună voieeee….” VIDEO)

Poliţiştii fac uz de armamentul din dotare pentru a dispersa oamenii care deveniseră violenţi. (Vezi aici: Petrecere fără limite, cu dedicații la microfon, într-un cimitir din Dâmbovița, chiar de Înviere! Polițiștii au intervenit: ”Culcat, culcat!” VIDEO)

La Hunedoara au început Tradiționalele Sărbători! -L.E.: filmulețul a fost transmis Live și postat pe FB de către Alina Diana Hanganu și se pare că a fost filmat în această seară în Cartierul Micro 6 din Hunedoara! *intre timp a sosit și Jandarmeria**se pare că totul a pornit de la un Individ aflat în stare de ebrietate și fără vreun act de identitate sau justificativ pentru prezența pe stradă, a fost reținut (sau s-a încercat reținerea lui) și de aici tot scandalul! ***vă reamintesc că instigarea la violență, instigarea la ura rasială, denigrarea autorităților, etc, atrag după sine consecințe legale atunci când ele sunt făcute în spațiul public, FaceBook-ul fiind spațiu public****Stirea cu Detalii: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/scene-incredibile-la-hunedoara-confruntare-intre-politisti-si-localnici-dupa-ce-oamenii-legii-au-verificat-documentele-unui-barbat-1294074?fbclid=IwAR1TzEBO2ktAWlY8pPNhwlhIAsVah1r6Zx-_BdhCRfD-Bw-BFP0Jq47p9QY#PașteFericit

Publicată de Dinculescu pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

Mașinile Poliției, avariate

Conform Poliţiei, „o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice a fost introdusă într-una dintre autospecialele de poliție întrucât nu avea documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenți la adresa polițiștilor”.

Află și: Foc de tabără, dans și mult alcool, chiar în stradă, la Galați! Ce au putut să facă tinerii în plină pandemie de COVID-19

„Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost reținute și conduse la sediul Poliției, urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”, a relatat IPJ Hunedoara, potrivit libertatea.ro.

Două dintre autospecialele de poliție au fost avariate în cursul intervenției, a mai informat Poliţia Hunedoara. Şi Poliţia Română a emis un comunicat, în care a informat că „polițiștii au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude și cunoscuți ai bărbatului care era legitimat de poliție”. „În acest moment, după intervenția Poliției și a Jandarmeriei, toate persoanele s-au retras în locuințe și situația a revenit la normal”, potrivit IGPR.