Scene șocante în culisele “Acces Direct”. „Viorel a ridicat mâna la Vulpița și…” + „A intrat plângând la machiaj”

Publicat: 26/06/2020 | 23:34

CANCAN.RO a obținut noi mărturii exclusive în disputa momentului. Povestea spusă, live, de Emily Burghelea – despre agresiunile la care Vulpița ar fi fost supusă de Viorel – primește confirmări neașteptate. În culisele “Acces Direct” s-ar fi petrecut scene cu adevărat șocante.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Viorel ar fi fost la un pas de a o snopi în bătaie pe Veronica Stegaru chiar în camera de protocol de la Antena 1, cu doar câteva minute înainte de a intra în direct, pe canapeaua emisiunii care l-a făcut celebru.

(NU RATA: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, FĂCUTĂ PRAF DE FAMILIA LUI VIOREL. DE CE A AJUNS SOCRUL SĂ O ALUNGE CU PIETRE DE LA POARTĂ, ÎN FAȚA CAMERELOR)

Episodul de-a dreptul șocant s-ar fi petrecut nu cu mult timp în urmă. La camera de protocol, Viorel ar fi ridicat mâna asupra Vulpiței și ar fi fost pe punctul de a o lovi. Speriată, Veronica a plecat plângând la machiaj.

„Ea nu are unde să se ducă, este o marionetă”

Sursele noastre ne-au mai spus că Vulpița ar fi doar o marionetă în toată această poveste și nu ar avea unde să plece, având în vedere că echipa emisiunii „Acces Direct” o ține într-un apartament, alături de soțul care o agresează după bunul său plac.

Vulpița de la „Acces Direct” ar fi agresată constant de Viorel

„Veronica a fost mereu agresată de Viorel. O spun și vecinii ei, am văzut și noi, la Acces Direct. Într-o zi, Viorel s-a enervat atât de tare pe ea încât a ridicat mâna și a vrut să o lovească în camera de protocol. Veronica a intrat plângând la machiaj și a șocat fetele de acolo, care nu știau cum să o consoleze și cum să o ajute. Ea nu are unde să se ducă, este o marionetă. Cei din emisiune o țin acolo, în apartamentul în care stă cu Viorel.

(CITEȘTE ȘI: CUM AU PRINS-O PE VULPIȚA CĂ MINTE DE ÎNGHEAȚĂ APELE! FANII LUI EMILY BURGHELEA: ”ȘI-A BĂTUT JOC DE TINE!”)

Atâta timp cât le va merge audiența, cei doi vor continua să fie pe post. Păcat de ea, chiar este o victimă în toată povestea aceasta. L-a înșelat pe Viorel de multe ori, a sperat și ea că găsește un bărbat care să nu o bată. El profită de chestia asta, atunci când o bate îi spune că așa merită, că a făcut destule. Are un comportament animalic, pe care toată lumea îl ascunde”, au mai declarat sursele noastre, în exclusivitate.

Viorel a recunoscut la televizor că a bătut-o pe Veronica

Varianta expusă de Emily Burghelea în momentul demisiei pare să prindă contur de la o zi la alta. Deși în emisiune s-ar mușamaliza violențele la care ar supune-o pe Veronica, Viorel a recunoscut în direct, încă din luna ianuarie, că a bătut-o pe soția sa.

„Viorel, ai bătut-o?”, l-a întrebat Mirela Vaida, la momentul respectiv, pe Viorel Stegaru.

„Da, o singură dată” a spus bărbatul, cu un zâmbet dătător de fiori reci.

„Dar de ce ai bătut-o?” a continuat Mirela Vaida.

(MERGI LA: EMILY BURGHELEA, ÎN PRAGUL DEPRESIEI DIN CAUZA SCANDALULUI DE LA ACCES DIRECT? CE FACE FOSTA ASISTENTĂ TV PENTRU A DEPĂȘI MOMENTELE GRELE)

Cu același zâmbet, Viorel a oferit un răspuns halucinant. „Păi… pentru că nu m-a ascultat”, a spus bărbatul, de parcă Vulpița ar fi proprietatea lui.

„Mă mai înjura câteodată…” a mai spus și Veronica Stegaru, extrem de speriată.

Bătăile primite de Vulpița, demascate inclusiv de vecinii celor doi soți

Povestea ar avea rădăcini adânci, iar violențele la care ar fi supus-o Viorel pe Vulpița nu le sunt străine oamenilor din Blăgești. În urmă cu puțin timp, CANCAN.RO a obținut declarații exclusive din partea unei vecine a celor doi, care a mărturisit că scandalurile erau la ordinea zilei în casa lor.

„Veronica și Viorel sunt unii dintre cei mai săraci oameni de la noi de aici. Ea a plecat de acasă din cauza sărăciei, mai are doi frați, de-abia aveau ce să pună pe masă. A ajuns în casa lui Viorel când nici măcar 18 ani nu avea. S-a măritat de mică și a făcut ăsta ce a vrut din ea. A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui. Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât.

Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei. La ea acasă, chiar dacă era mai săracă, era mai liniștită”, a spus una dintre vecinele celor doi soți, Viorel și Vulpița, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vulpița și Viorel de la Acces Direct

„Eu cred că nu mai poate scăpa de Viorel și de-asta se complace în situația asta. E încă tânără și nu a ieșit în lume să vadă cum trebuie să se comporte bărbații cu femeile, de-asta acceptă bătaia.

Acum, când am văzut la emisiune că a spus asistenta că e bătută, mi-am amintit de ce se întâmpla aici,  în Blăgești, înainte să se mute ei la București. Da, adevărul este la domnișoara Emilia, Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită”, a mai completat vecina Stegarilor, pentru CANCAN.RO. 

(VEZI ȘI: GAFA FĂCUTĂ DE ȘEFII DE LA ACCES DIRECT ÎNAINTE SĂ ANUNȚE AȘA-ZISA CONCEDIERE A LUI EMILY BURGHELEA)

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct

În urmă cu două săptămâni, asistenta de la „Acces Direct”, Emily Burghelea, și-a dat demisia în ultimele minute ale emisiunii. Cu ochii în lacrimi, aceasta a mărturisit că nu mai poate lua parte la mușamalizarea lucrurilor care se întâmplă cu cei doi soți din Blăgești. Deși foarte mulți au crezut, inițial, că este vorba despre o manevră pentru rating mai mare, Emily Burghelea le-a demonstrat telespectatorilor că plecarea sa este „pe bune”.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct

Mai mult, la scurt timp după ce și-a anunțat demisia, blondina a continuat să susțină că Vulpița este bătută constant de Viorel. Ulterior, varianta ei a fost confirmată și de alte persoane, în spațiul public, întărind ipoteza potrivit căreia Vulpița ar fi, într-adevăr, agresată de soțul ei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.