Scene șocante în Constanța! Un tânăr drogat a fost filmat în timp ce urlă în mașină, iar polițiștii au fost chemați să intervină | VIDEO

Publicat: 08/01/2021 | 20:43

Scenele desprinse parcă din filme s-au petrecut în zona Aqua Park din Constanța. Martorii incidentului nefericit au povestit că au auzit urlete într-o mașină parcată, dar și muzică dată la maximum. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, ei l-au văzut pe tânăr și, după ce au observat starea în care era, și-au dat seama că este, de fapt, sub influiența substanțelor interzise. În timp ce unii și-au scos telefoanele și au început să îl filmeze, alții l-au stropit cu apă, în speranța că se va liniști, și au sunat la 112.

Un tânăr drogat, filmat în timp ce urlă la volanul unui autoturism

Potrivit declarațiilor celor care au asistat la scenele șocante, totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri în sensul giratoriu de la Aqua Park. Ei au mai mărturisit că individul plângea, urla şi vomita.

 

“Sigur era drogat”, a declarat unul dintre martori pentru jurnaliștii publicației focuspress.ro.

În vârstă de 22 de ani, bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii continuă cercetările, deși au aflat că tânărul consumase canabis.

“La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia.La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oferit de cei de la IPJ Constanţa presei.

Sursa foto: captură video YouTube / focuspress