Scene șocante din „orașul clanurilor”! Un bărbat căzut la pământ a fost lovit cu bestialitate

Publicat: 11/06/2020 | 19:13

Murgeni este unul dintre orașele cu o istorie halucinată, supranumit „orașul clanurilor”, aici au loc întâmplări teribile, iar cetățenii sunt terorizați de clanurile de interlopi.

Recent, au apărut în mediul online unele imagini șocante surprinse de un localnic. Acesta a filmat o bătaie în plină stradă, petrecută în urmă cu câteva săptămâni, înainte de confruntarea violentă dintre clanuri. (CITEȘTE ȘI: MOARTE PENTRU MOARTE! DUPĂ CE ȘI-AU TĂIAT PICIOARELE, DOUĂ CLANURI AU TRECUT LA AMENINȚĂRI SERIOASE: „NU MAI STĂM LA DISCUȚIE”)

În imagini surprinse, se poate observa cum o persoană căzută la pământ este lovită cu brutalitate de mai mulți oameni. Ceea ce pare tulburător pentru restul oamenilor, se pare că este o practică normală în acest oraș, care este terorizat de clanuri rivale și de interlopi.

Dan Antonescu, fost șef al Direcției Omoruri, a declarat la Antena 3 că este vorba despre trie familii de romi care au niște conflicte mai vechi și care se răfuiesc frecvent. (VEZI ȘI: RĂDOI SPUNE CĂ POLIȚIȘTII DIN CARACAL SPRIJINĂ CLANURILE ȘI LE ANUNȚĂ ÎNAINTE DE DESCINDERI)

„Unul dintre ele datează de 15 ani. De vreo cinci ani, Poliția județului Vaslui asigură în acea perioadă, a așa zisei vacanțe din august, în care majoritatea membrilor familiilor revin în țară, asigură liniștea în zona respectivă. Patrule, tot felul de acțiuni care să îi descurajeze pe cei care sunt dispuși la violențe.

Ceea ce vedeți pe imagini este un fel de activitate clasică a lor. Se ceartă, se bat, după care se împacă”, a adăugat acesta.

Localnicii se plâng mereu că sunt terorizați de interlopi și fac apel către premierul Orban și către membrii Guvernului să fie protejați, pentru că nu mai suport această situație.

De ani întregi, oamenii sunt îngroziți de oamenii care le sparg locuințele, le fură mașinile, iar pe bătrâni îi atacă în ziua în care primesc pensiile și acestea sunt doar câteva dintre lucrurile teribile ce se întâmplă în Murgeni.