Scene senzaționale la iUmor! Violeta Niculae a renunțat la lenjerie, și-a introdus o trompetă în zona intimă și a cântat. Jurații au fost uimiți: “Nu există așa ceva pe Pământ!”

Publicat: 23/02/2020 | 10:22

Sezonul opt al emisiunii “iUmor” a debutat cu momente incredibile și numere unice, nemaivăzute pe micile ecrane din România! Violeta Niculae, una dintre concurente, a renunțat la lenjerie, și-a introdus o trompetă în zona intimă și cântat… așa cum obișnuiește să facă uneori și acasă! Jurații și prezentatorii show-ului de la Antena 1 au fost uimiți de numărul senzațional al doamnei, care s-a dezbrăcat de inhibiții. 

Citește și: Ce face Mukinka Chibanga cu cei 20.000 de euro primiți de la Antena 1. Câștigătorul iUmor nu vrea să îi doneze

Violeta Niculae a realizat un moment unic la “iUmor”

“Mă numesc Violeta și am venit la dumneavoastră să-mi etalez niște aptitudini pe care, din cauza mentalității oamenilor care nu sunt prea open-mind, le-am ținut ascunse”, a declarat Violeta Niculae, în culisele cunoscutei emisiuni.

Ulterior, concurenta s-a prezentat în fața celor trei jurați… Și, după ce i-a cucerit cu energia sa și ținuta aleasă pentru numărul impresionant de pe scena de la “iUmor”, concurenta le-a spus acestora: “(…). Ok, astă seară, hai să vă arăt ce știu să fac, nu?!”.  Fără să bănuiască o clipă ce avea să urmeze, Mihai Bendeac a spus: “Da! Mult curaj, doamnă!”.

După această replică, Violeta Niculae s-a întors cu spatele la jurații de la “iUmor” și public ca să renunțe la lenjerie și să poată să își introducă în zona intimă trompeta pe care o avea pregătită. Simțind ce va face concurenta, Mihai Bendeac a exclamat: “Nu există așa ceva pe Pământ!”. Și Delia și-a exprimat surprinderea: “Nu pot să cred așa ceva!”.

Toți cei prezenți la scenele unice de pe scena emisiunii de la Antena 1 au ascultat și s-au amuzat de momentul muzical unic! După ce și-a încheiat numărul, Violeta Niculae a spus cu zâmbetul pe buze: “Da, vă mulțumesc”.

“Dar noi?!?!”, a reacționat imediat Mihai Bendeac.

“Ăsta a fost numărul meu”, a continuat Violeta Niculae.

“Și asta a fost cariera mea”, a afirmat carismaticul actor.

Chello a interenit și el și i-a spus concurentei: “Doamnă, nu lăsați barierele societății să vă limiteze creația!”. Violeta Niculae a declarat că nu s-a gândit să își încerce norocul și la alte emisiuni, pentru că este convinsă că doar la “iUmor” poate fi înțeleasă.

Declarațiile jurațiilor și ale prezentatorilor după numărul unic de la “iUmor”

“Mi-am dat seama ce vrea să facă și mi-am dat seama că va fi un număr de senzație”, a mărturisit Delia Matache în culisele emisiunii “iUmor”

“Este imposibil de descris în cuvinte. Dacă cineva mi-ar povesti, aș zice: «Nu există așa ceva! Tu vorbești din cărți», a spus încă șocat Dan Badea, unul dintre prezentatorii show-ului de la Antena 1.

“Mi se pare un act de curaj în primul rând. Felicitări doamnei! Mi se pare că trebuie să lăsăm la o parte ideile preconcepute, prejudecățile, ipocrizia dăunătoare artei”, a concluzionat Chello.