Scene picante în casa Puterea Dragostei! Ce au observat fanii emisiunii, într-un live făcut de Ella

Publicat: 07/04/2020 | 10:14

În casa Puterea Dragostei, fanii emisiunii au putut observa un detaliu cel puțin interesant, în cadrul unui live făcut de Ella. Deși subiectul live-ului era legat de revenirea concurentei la Kanal D, după această perioadă de carantină, oamenii de acasă au putut să vadă un alt lucru ce se petrecea fix în spatele Ellei. 

După o perioadă de carantină din cauza coronavirusului, Ella a revenit în casa Puterea Dragostei de la Kanal D și a făcut un live pentru toți fanii săi.

Cu toate acestea, telespectatorii au putut observa la un moment dat o scenă inedită ce avea loc fix în spatele concurentei. Andreea Pirui și Marius se aflau tolăniți pe canapea, acolo unde își încrucișau picioarele și se jucau. Cei doi le-au atras imediat atenția internauților, care nu au ezitat să o întrebe pe Ella, pe live, cine se află în spatele ei, amuzându-se copios de cele văzute.

Ella a reintrat în casa Puterea Dragostei după ce a fost nevoită să stea în carantină, în Istanbul, 14 zile. Concurenta și-a petrecut tot acest timp într-o cameră de hotel.