Scene ireale la Survivor. Ștefan Ciuculescu l-a luat la bătaie pe Zanni, pe traseu: „Nu are caracter”

Publicat: 14/05/2021 | 09:04

S-au încins spiritele la Survivor România! Pe traseu, Ștefan Ciuculescu a sărit la bătaie, iar ținta lui a fost nimeni altul decât Zanni. Pe de altă parte, Sebastian Chitoșca a intervenit între cei doi, pentru a aplana conflictul.

Competiția Survivor România nu este doar despre forța fizică, ci și despre încercările psihice la care sunt supuși concurenții.

Înfometați, plecați de luni bune de acasă și dornici, fiecare, să câștige, faimoșii și războinicii generează, uneori, conflicte puternice. Așa se face că, pe traseu, în lupta pentru imunitate, Ștefan Ciuculescu l-a luat la bătaie pe Zanni, iar Sebastian Chitoșca a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi.

„S-a vorbit atata despre caracter, dar nu are caracter. Eu nu sunt bataus sa vorbesc despre bataie, eu o sa ma bat doar aici” a spus Zanni.

Zanni i-a furat mâncarea Elenei Marin

Zanni a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul ultimului consiliu de nominalizare. Faimosul a decis să își ia o piatră de pe suflet și a recunoscut o greșeală pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp. Acesta a mărturisit ce i-a făcut Elenei Marin.

 „Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul.

Era într-un loc în care umblă toată lumea și după mine era vina celui care a pus-o acolo. După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și fără să știe că eu am fost acela a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu.

I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena. Dacă e ea de acord o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. Aș vrea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat”, a mărturisit Zanni.

Sursă foto: captură Kanal D