Scene ireale în direct la Realitatea Plus! Denise Rifai a dat un invitat afară: “Nu vă permit jigniri domnule! Este…”

Publicat: 10/01/2020 | 09:41

Scene ireale s-au petrecut azi-noapte la Realitatea Plus! Denise Rifai a dat un invitat afară din platoul de televiziune, chiar în timp ce emisiunea “Legile Puterii” era în direct, la televizor. Prezentatoarea l-a prevenit pe cunoscutul politician în legătură cu comportamentul său, înainte să-i ceară să plece din show.

Denise Rifai i-a tăiat microfonul lui Radu Cristescu în direct, la Realitatea Plus

Ediția de aseară a emisiunii “Legile Puterii” a fost una explozivă. Denise Rifai i-a avut ca invitați pe parlamentarul USR Cristian-Gabriel Seidler și Radu Cristescu (PSD). Cel din urmă a înfuriat-o pe moderatoarea de televiziune cu tonul folosit în timpul dezbaterilor.

“Domnule Cristescu, vă rog să nu ridicați tonul. Nu mai țipați! Dacă țipați, vă tai microfonul”, a spus Denise Rifai la Realitatea Plus.

Ulterior, jurnalista l-a acuzat că dezinformează, iar când Radu Cristescu a vorbit despre Pilonul II de pensii, spiritele s-au încins din nou.

“Da, Florin Cîțu respectă legea! De acum doi ani trebuia mărită contribuția! (…) Ministrul actual al Finanțelor face ce trebuiau să facă și miniștrii dumneavoastră ai Finanțelor! Adică să respecte legea, să crească alocarea către Pilonul II de pensii”, a declarat Denise Rifai.

“Ce? Să împrumute bani la dobânzi mari? Asta trebuia să facă?”, a zis Radu Cristescu.

“Domnule Cristescu, vă tai microfonul! Dacă mai țipați, vă tai microfonul! Țipați și mă deranjez”, a zis Denise Rifai.

“Dar de ce să-mi tăiați microfonul? Vă deranjează orice de la PSD… Eu nu mint și nu dezinformez. Nu vreau ca Guvernul să mă oblige să aleg între Pilonul I și Pilonul II”, a continuat Radu Cristescu.

În cele din urmă, Denise Rifai i-a tăiat microfonul lui Radu Cristescu: “Vă rog frumos să vă liniștiți!”.

“Sigur că da… Știu că lui Ludovic Orban nu îi convine ce zic”, a conchis Radu Cristescu.

Contribuţia la Pilonul II de pensii va creşte la 6% din 2021, a declarat, marţi seară, la Realitatea Plus, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, potrivit dcnews.ro.

Denise Rifai l-a dat afară din platou pe Radu Cristescu

Cearta finală a plecat de la faptul că Rifai și-a adus aminte că Cristescu a fost secretar de stat la Energie deși acesta este zootehnist.

Ce vă recomandă domnule Cristescu?, l-a tot întrebat cunoscuta prezentatoare.

– Dar când pui un cântăreț secretar, cum e?,  a reacționat Radu Cristescu

– Microfonul la domnul Cristescu”, a cerut colegului ei din platoul tehnic Denise Rifai, din nou.

– Miștourile astea ieftine nu le înțeleg. Faceți un teatru ieftin aici!, a replicat Cristescu.

– Nu vă permit jigniri domnule! Care teatru ieftin domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiți platoul”, a încheiat Denise Rifai.