Scene incredibile în Vaslui! Un bărbat a tăiat lemne cu drujba în apartament și l-a bătut pe vecinul care l-a rugat să se oprească. Victima este o persoană cunoscută

Publicat: 02/03/2020 | 16:05

Scene incredibile s-au derulat într-un apartament din Vaslui! Un bărbat a tăiat lemne cu drujba și toporul în propria locuință, iar când unul dintre vecini i-a bătut la ușă ca să îi ceară să nu mai facă gălăgie, el s-a năpustit asupra sa și l-a lovit cu bestialitate. Victima a reușit să fugă din mâinile agresorului și a sunat la 112. Pe numele bătăușului a fost emisă o amendă.

Citește și: Curs valutar BNR 2 martie 2020. Veste-șoc la început de primăvară. Câți lei costă azi 1 euro

Un vasluian și-a ieșit din minți după a fost rugat de un vecin să nu mai taie lemne cu drujba în apartament

Secretarul Consiliului Local din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a fost bătut crunt de vecinul pe care l-a rugat să nu mai taie lemne cu drujba și un topor în apartament. Totul s-a petrecut în weekend, chiar de ziua de naștere a victimei, care a azut zgomote puternice, prin pereţi, de la vecini, în jurul orei 20:00. El a făcut greșeala de a merge la ușa bărbatului de 19 ani și să-l roage să nu mai facă zgomot. Revoltat de rugămintea sărbătoritului, tânărul a început să-l lovească cu bestialitate. Din fericire, victima a reușit să scape de ploaia de lovituri și a cerut ajutorul la serviciul unic de urgență 112.

“În seara de 28 februarie, Poliţia Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost şi lovit, acesta depunând plângere. A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, iar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, relatează adevărul.ro.

Secretarul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale; avea mai multe lovituri la nivelul feței. Iar agresorul a fost amendat cu de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.