Scene incredibile difuzate de Antena 1, de la Asia Express! Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduţ. Gina Pistol, reacţie surprinzătoare

Publicat: 07/04/2020 | 12:43

La Antena 1 s-au difuzat scene incredibile care au fost înregistrate pe platourile de filmare de la “Asia Express”! Alexandru Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduţ, iar Gina Pistol, dar și ceilalți martori la acest moment au avut o reacţie surprinzătoare.

Citește și: Scandal monstruos după ce frații Ristei au părăsit competiția de la Antena 1: “Emisiune regizată”! Speak a răbufnit și a spus tot adevărul despre filmările de la Asia Express

Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduţ în cadrul emisiunii “Asia Express”

În cadrul ediției trecute de la “Asia Express”, trei echipe – Speak și Ștefania, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț – au susținut câte un spectacol în limba mandarină în Taiwan! Pe scena amplasată înspre “Drumul Comorilor”, echipa Abagii și-au început piesa în limba mandarină, însă, ulterior, au continuat în limba română… cu o autoironie.

“Eu sunt o femeie educată, bă, fraiere! Sunt genul de femeie pe care tu nu o s-o ai niciodată! Știi de ce? Pentru că sunt superbă, sunt o femeie superbă, iar tu ești un l#^@giu de c….t, asta ești!”, a spus Alexandru Abagiu în timp ce se uita la Radu Vlăduț , alături de care a performat în piesa improvizată în fața a zeci de spectatori.

Ulterior, Alex Abagiu l-a sărutat dramatic pe obraz pe bunul său prieten, iar gestul lui i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți, care au început să râdă și să aplaude. La fel a făcut și Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii-fenomen de la Antena 1.

“Ați fost minunați! Bravo! Și acum, am să rog publicul să voteze cu echipa care i-a plăcut cel mai mult”, a afirmat Gina Pistol în timp ce aplauda împreună cu spectatorii și ceilalți concurenți ai show-ului de la Antena 1.

“Mi s-a părut că a venit momentul acela de condamnare”, a spus Radu Vlăduț, despre momentul în care a trebuit să intre pe scenă.

Află și: Frații Ristei, eliminați de la Asia Express: “Atmosfera era ca la înmormântare. A noastră!”. Mesajul impresionant publicat de Florin Ristei despre emisiunea de la Antena 1

Deși Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost aplaudați frenetic, publicul a decis ca amuleta să fie câștigată de Răzvan Fodor și  Sorin Bontea.

“Ne-am lăsat purtați de aerul chinezesc. Am hotărât să nu ne luăm în serios. Sperăm că nu ne-am făcut foarte tare de râs”, au spus Răzvan Fodor și  Sorin Bontea.

Cine este Radu Vlăduț, partenerul lui Alex Abagiu de la Asia Express

Radu Vlăduț este cel mai bun prieten al celebrului makeup artist Alexandru Abagiu. Rolul lui în această aventură este extrem de important, pentru că, așa cum a dezvăluit Alex Abagiu pentru revista “Elle” înainte de a pleca la drum, el l-a convins pe acesta să accepte propunerea producătorilor de a participa la “Asia Express”. În plus, Radu Vlăduț este o persoană foarte descurcăreață, potrivit mărturisirilor făcute de prietenul lui cel mai bun.

“În viață oamenii se ceartă, se împacă, se bucură, se supără, râd, plâng că așa e cursul firesc. Iei asta și o multiplici de 100 de ori datorită condițiilor și a formatului și cam asta cred că o să fie viața în Asia Express, cu de toate. (râde). Din fericire îl cunosc bine pe Radu și am încredere că împreună o să ne descurcăm! Trebuie!”, a declarat Alex Abagiu despre Radu Vlăduț, partenerul său de la “Asia Express”, în cadrul unui interviu oferit înainte să înceapă competiția pentru publicația ELLE.