Scene halucinante la Asia Express! Alax Abagiu, discurs şocant: „Am avut senzaţia că dezgrop o moartă”

Publicat: 17/03/2020 | 10:34

”Asia Express” nu se dezminte, punându-i pe concurenții de pe ”Drumul Comorilor” să treacă prin tot felul de probe. Una dintre acestea a fost cu totul specială, fiindcă participanții au fost nevoiți să… care lut.

Dar problemele au apărut imediat. Au cărat lutul cu mâinile goale și, pe deasupra, mirosul nu era dintre cele mai plăcute. Acesta a fost și motivul pentru care Alex Abagiu, spre exemplu, a declarat că… parcă dezgropa o moartă. Comparația concurentului poate fi considerată șocantă, iar mulți dintre urmăritori s-at fi putut întreba, pe bună dreptate, când a dezgropat Abagiu vreun mort. Dar este clar că el a vrut să transmită cât mai mult, pe post, din tot ceea ce a simțit la nivel olfactiv.

„Era o groapă, ca un cavou. Ziceai că e un sicriu îngropat în mocirlă! Am avut senzația că dezgrop o moartă! Pentru mine s-a instaurat o stare de panică! Nu mai vedeam în fața ochilor. Pur și simplu nu mai știam ce să fac!”, a spus Alex Abagiu.

Alex Velea, după experiența ”Asia Express”: ”Mie mi-a lipsit foarte mult familia”

Alex Velea a făcut echipă cu Mario Fresh la ”Asia Express” și a recunoscut că i-a fost cel mai greu fiind departe de familie. Experiența în sine s-a dovedit a fi una ”mișto”, a spus Velea, iar Mario Fresh a completat și a transmis că a fost o experiență dificilă.

„A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa… Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea.

„Le mulțumim mult tuturor celor de acasă. A fost o experiență care, de multe ori, ne-a depășit dar am fost amândoi aici, ne-am ridicat unul pe celălalt” a completat și Mario Fresh, dezamăgit de faptul că a părăsit competiția.