Scene halucinante chiar de Anul Nou! Au făcut amor sălbatic în fața trecătorilor

Publicat: 03/01/2020 | 09:43
Potrivit tradiției, așa cum își începi Noul An, așa îți va merge în toate cele 12 luni. Iar doi tineri au vrut ca măcar la capitolul dragoste să stea foarte bine în 2020! Astfel, ei au decis să facă amor sălbatic pe o plajă, fără să le pese că… la câțiva metri distanță de ei treceau alți adulți, dar și copii. Scene halucinante s-au petrecut pe o plajă chiar de Anul Nou și au fost filmate de unii dintre martorii care au încercat să facă haz de necaz.

Au făcut amor sălbatic pe o plajă, chiar de Anul Nou

Doi tineri “au confundat” plaja cu dormitorul… iar ceea ce a urmat i-a șocat pe părinții și bunicii care se aflau la o plimbare în ajunul Anului Nou în Bridlington, East Yorkshire. Tânăra i-a scos pantalonii, iar atmosfera dintre ei a devenit incendiară, chiar dacă afară erau puține grade în termometre.

“A fost șocant pentru că erau mulți copii pe plajă, oamenii încercau să le acopere ochii. Nici mie, nici soției mele nu ne-a venit să credem”, a povestit un martor pentru Hull Live.

Mai mulți dintre cei care au văzut scenele halucinante au sunat la poliție și până au ajuns oamenii legii, cei amorezii și-au continuat partida de sex în public.

“La întoarcere, ei erau pe plajă, lângă Bridlington Leisure Centre, se sărutau și se îmbrățișau și apoi el și-a scos pantalonii și s-a urcat deasupra ei”, a declarat un alt martor, relatează hulldailymail.co.uk.

Tânărul a fost arestat, iar reprezentanții polițiștilor au spus despre comportamentul său și al iubitei lui că este “inacceptabil”. Câțiva martori au spus că cei doi parteneri erau amețiți de aburii alcoolului.