Scene fierbinți între Demi Lovato și logodnicul ei! În spatele șoferului lor, cei doi și-au dat măștile jos și…

Publicat: 31/08/2020 | 19:41

Demi Lovato și Max Ehrich au avut parte de momente deosebit de tandre cu șoferul de față, în drumul spre o cină romantică, în Malibu. În spatele șoferului, cei doi și-au coborât măștile de protecție și s-au sărutat pasional.

Cuplul de la Hollywood se află în culmea fericirii, după ce au anunțat cu emoție în urmă cu cinci săptămâni că sunt pregătiți să meargă spre altar.

Demi Lovato, 28 de ani, și logodnicul ei Max Ehrich, 29 de ani, au fost văzuți explorând cu pasiune un sărut lung, în timp ce porneau spre o cină romantică la Nobu din Malibu sâmbătă seara.

În spatele mașinii lor conduse de șofer, cei doi și-au coborât măștile de pe față și s-au sărutat cu patos, în timp ce așteptau șoferul lor să îi conducă la destinație.

Aparent neclintit în privința șoferului lor, așezat la doar câțiva centimetri distanță de ei, cuplul a zâmbit unul la celălalt și s-au sărutat minute în șir.

Demi lovato și Max Ehrich se căsătoresc după patru luni de relație

Fostul star Disney, care a sosit la celebrul local frecventat de celebrități, ținându-se de mână cu  logodnicul ei, a îmbrăcat rochie sexy scurtă, vaporoasă, alba.

Max a purtat o mască de culoare neagră, în timp ce Demi a încercat să-și asorteze rochia cu una albă strălucitoare.

Demi Lovato, cerută în căsătorie după patru luni de relație

Pe 22 iulie, Demi și Max și-au anunțat logodna după doar patru luni de relație, după ce au vedeta a fost cerută în căsătorie prima data în martie.

Demi a scris pe Instagram: „Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie.”

„Te iubesc mai mult decât ar putea exprima o legendă, sunt extaziată să încep o familie și o viață cu tine. Te iubesc pentru totdeauna copilul meu. Partenerul meu. Iată viitorul nostru !!!! ”, a mai spus vedeta.