Scene extrem de violente în Craiova, unde două clanuri s-au bătut în trafic cu bâte și cuțite! Mai multe persoane au ajuns la spital

Publicat: 13/06/2020 | 17:55

Scene extrem de violente s-au derulat în Craiova, unde două clanuri s-au bătut în trafic cu bâte și cuțite. Imaginile traumatizante au fost filmate de mai mulți martori, iau una dintre înregistrări a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Sindicatului Europol. Potrivit primelor informații, mai multe persoane au ajuns la spital în urma acestui episod teribil. Vă avertizăm, sunt imagini cu puternic impact emoţional!

Citește și: Caz șocant în Mehedinți! O tânără de 17 ani a fost incendiată de către un bărbat, cu care vorbea pe rețele sociale

Reprezentanții Sindicatului Europol au scris următorul mesaj atunci când au urcat filmarea de mai jos pe contul oficial de Facebook: “România anului 2020! Clanuri cu mașini de sute de mii de euro, cu potență financiară și fără frică de lege.Asta în timp ce polițiștii sunt nevoiți să se descurce cu loganuri de 0.9 cmc care ard la prima scânteie, cu pistoale Carpați din 1972 și cu «pulanul» din dotare.

Așteptăm deontologii să critice primii polițiști ajunși la fața locului pentru ca au «umilit» agresorii punându-i în genunchi. Imaginile au fost surprinse cu puțin timp în urmă în Craiova. P.S.: Membri acelorași clanuri au fost implicate într-o altercație similară în urmă cu aproximativ 1 săptămână. Magistrații au dispus ca măsură preventivă «controlul judiciar» și nu «arestul preventiv»”.

Aproape 20 de persoane, implicate în scandalul recent din Craiova

Spre finalul înregistrării se aude vocea unui tânăr care spune cine se numără printre scandalagii.

Imaginile sunt recent filmate. E vorba despre o răfuială între două clanuri care s-au confruntat pe străzile din Craiova. Sunt aproximativ 20 de pesoane implicate. Polițiștii au reușit reținearea a mai multor persoane care au participat. Se efectuează cercetări, a declarat  Cosmin Andreica, lider sindicat Europol, relatează antena3.ro.

Răfuiala clanuri Craiova

România anului 2020! Clanuri cu mașini de sute de mii de euro, cu potență financiară și fără frică de lege.Asta în timp ce polițiștii sunt nevoiți să se descurce cu loganuri de 0.9 cmc care ard la prima scânteie, cu pistoale Carpați din 1972 și cu "pulanul" din dotare.Așteptăm deontologii să critice primii polițiști ajunși la fața locului pentru ca au "umilit" agresorii punându-i în genunchi.Imaginile au fost surprinse cu puțin timp în urmă în Craiova.PS Membri acelorași clanuri au fost implicate într-o altercație similară în urmă cu aproximativ 1 săptămână. Magistrații au dispus ca măsură preventivă „controlul judiciar” și nu „arestul preventiv”.

Publicată de Sindicatul Europol pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

Află și: Vești bune în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Artista va fi externată. A început să își recapete mobilitate: clipește și își mișcă membrele

Conform unor surse, scandalagii au avut discuții într-o altă zonă a Craiovei. Unul dintre grupuri au tăbărât cu cuțite, bâte și i-au lovit. Mai multe persoane sunt acum la Spitalul din Craiova. Se pare că ar fi fost vorba de un scandal mai vechi, iar protagoniștii se ceartă de la bani pierduți la poker.

Scandalagii, implicați în urmă cu două săptămâni în alt scandal

“Într-adevăr, în cursul acestei zile polițiștii au fost sesizați cu privire la altercația din Craiovița Nouă. O parte din persoanele implicate, au fost identificate și duse la secție pentru audieri. În timpul altercației au fost folosite obiecte contondente și au fost provocate avarii unui număr de patru mașini. Polițiștii au deschis dosar penal, iar acum efectuează cercetări. Urmează să fie dispuse măsurile în acest caz. Până în acest moment, se pare că persoanele implicate în altercație, au mai fost implicate într-un scandal de acum două săptămâni”, a spus Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj, pentru Antena 3.