Scene emoționante la căpătâiul lui Cornel Galeș. Fiica sa biologică a venit să își ia adio de la el. Ce a cerut Claudia când se afla lângă sicriu

Publicat: 12/12/2019 | 11:43

S-au derulat scene emoționante la căpătâiul lui Cornel Galeș! Fiica sa biologică a decis să vină să își ia adio de la el, deși, mulți ani, ei nu au vorbit deloc. Chiar dacă se știa că urmează să vină, unii dintre cei prezenți în biserica în care a fost depus sicriul cu trupul soțului Ilenei Ciuculete au fost uimiți când au văzut-o pe Claudia.

Citește și: Cornel Galeș, condus pe ultimul drum. Imagini sfâșietoare de la înmormântare

Fiica biologică a lui Cornel Galeș și-a luat adio de la el

Claudia, singurul copil al lui Cornel Galeș din căsătoria pe care acesta a avut-o cu Nela Pințoiu. După ce el s-a însurat cu Ileana Ciuculete, se pare că legăturile cu fiica și fosta soție s-au rupt definitiv. De altfel, fostul impresar și fata sa nu au vorbit mulți ani, iar ea l-a dat în judecată pentru plata pensiei alimentare. Tânăra a decis să lase în urmă trecutul și să vină la priveghiul părintelui ei.

Potrivit apropiaților lui Cornel Galeș, Claudia a cerut în cursul nopții trecute ca sicriul în care tatăl ei se afla să fie deschis. Cât timp a stat la priveghi, tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că și-a iertat părintele pentru greșelile făcute.

“Și, cea mai mare surpriză a mea plăcută a fost că fata lui a fost alături de el. Și asta chiar m-a impresionat profund. A vrut să își ia rămas bun de la tatăl ei, care, de fapt, era… sângele apă nu se face, știți?! Și ea a suferit. Și fetele au o relație specială cu tații. Chiar dacă nu au fost împreună, cred că, energetic, ei au corespondat.(…)”, a dezvăluit Silviu Lepădat în urmă cu puțin timp, chiar înainte de a începe slujba de înmormântare a fostului impresar.

Fiica lui Cornel Galeș este căsătorită și are un fiu. Din nefericire, fostul impresar nu și-a văzut nepotul decât în poze. Claudia Galeș lucrează ca însoțitoare de zbor pentru o companie aeriană din România.

Știre în curs de actualizare.