Scene de panică în gara din Sinaia, după ce locomotiva unui tren a luat foc. Pompierii s-au luptat cu flăcările | VIDEO

Publicat: 14/05/2021 | 09:52

A fost alertă în această dimineață în gara din stațiunea Sinaia, după ce a izbucnit un incendiu la locomotiva unui tren. Când au văzut flăcările, mulți dintre martori s-au panicat, iar câțiva au sunat disperați la serviciul unic de urgență 112. Pompierii au ajuns repede la fața locului și au început lupta contracronometru cu flăcările.

Locomotiva unui tren privat a luat foc în Sinaia

Potrivit informațiilor oferite de oficiali din cadrul ISU Prahova, alarma privind incendiul s-a dat într-un tren privat care avea 10 călători. Din fericire, în momentul în care s-a aprins focul, locomotiva era separată de garnitura, care plecase din Brașov și urma să ajungă la București.

În urma apelului făcut la 112, la fața locului au ajuns două autospeciale de stingere, iar incendiul a fost localizat rapid. La sosirea pompierilor, nu se mai manifestau flăcări, ci doar cu un fum gros. Imediat, zona a fost asigurată și incendiul care s-a manifestat la compartimentul motor a fost lichidat. Călătorii s-au ales cu o sperietură teribilă, nimeni nu a fost rănit.

Citește și: Prognoza meteo vineri, 14 mai. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade Celsius

Accident grav în Cheia

Tot în județul Prahova s-a petrecut un accident violent de circulație. Două tiruri s-au izbit puternic pe DN11A, în zona localității Cheia, iar în urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. După ce a fost eliberat din ghemul de fiare, bărbatul a fost predat echipajului medical pentru îngrijiri.

În incidentul rutier au fost implicate o autocisternă cu motorină și benzină cu șoferul încarcerat și un autotren. Conform salvatorilor care au intervenit, încărcătură cisternei nu a fost afectată.

Te-ar putea interesa: O casieră a dat o lecție de viață impresionantă unor clienți, după ce bătrânul din imagine a pus tremurând singurii bani pe care îi avea pe tejghea: “Am uitat cum să ne iubim unii pe alții”

Sursa foto: ISU Prahova