Scene de groază în Milano! 2 români au fost găsiți înjunghiați, prăbușiți pe stradă. Ce au aflat anchetatorii italieni

Publicat: 30/06/2020 | 17:59

Scene de groază s-au petrecut în centrul orașului Milano! Doi români au fost găsiți înjunghiați și prăbușiți pe stradă din cauza rănilor suferite. În timp ce medicii le acordau primul ajutor și deja îi tratau la spitalul la care au fost transportați, polițiștii italieni au început cercetările. Descoperirile făcute i-au îngrozit pe anchetatori.

Citește și: Temperaturi de foc în România! Meteorologii anunță 36 de grade Celsius la umbră

2 români au fost găsiți înjunghiați, prăbușiți pe o stradă din Milano

Alarma s-a dat azi-noapte în Milano, după ce câțiva trecători au observat un bărbat plin de sânge în Corso Garibaldi, care era în agonie. Unul dintre martori a sunat la serviciul unic de urgență în jurul orei locale 22:22, iar la fața locului a sosit un echipaj medical, dar și o mașină de poliție, relatează jurnaliștii de la Milano Today.

Nu rata: Primarul din Milano, mesaj dur pentru cetățeni, în plină pandemie de COVID-19: “Vă închid”! Cum s-a ajuns aici

Individul avea mai multe urme de înjunghiere la nivelul feței și a gâtului și, ulterior, a fost identificat. Este vorba despre un român de 54 de ani despre care se știe că este un om al străzii. În momentul în care medicii se pregăteau să-l urce în ambulanță și să îl transporte la spital, polițiștii au fost informați că, la câteva sute de metri, în Piazzale Marengo, un alt bărbat este întins pe jos și plin de sânge, potrivit observatornews.ro.

Oamenii legii au mers de urgență în locul indicat și au observat că cea de-a doua victimă prezenta, de asemenea, urme de înjunghiere la nivelul capului. Ei au aflat că bărbatul era român, are 53 de ani, fiind tot om al străzii. Cei doi bărbați înjunghiați au fost duși în stare gravă la spital, dar stabilă.

Descoperă și: Imagini răvășitoare! Andrea Bocelli, concert uluitor în fața Domului din Milano, fără niciun spectator. Mesajul artistului a făcut înconjurul lumii

Cazul celor doi români găsiți înjunghiați este învăluit în mister. Însă, conform celor mai noi informații, se pare că există martori care susțin că ar fi văzut un bărbat care i-ar fi atacat pe cei doi oameni ai străzii. Anchetatorii italieni mai au o variantă: aceea potrivit căreia cei doi oameni ai străzii s-au înjunghiat reciproc, iar apoi bărbatul de 53 de ani s-a mai deplasat câteva sute de metri înainte să își piardă și el cunoștința din cauza sângerării abundente.

Sursa foto simbol: pixabay.com

Citește și...