Scene de groază, în Argeș! Un bebeluș de numai 7 luni a fost snopit în bătaie de concubinul mamei sale, pentru că nu se oprea din plâns

Publicat: 11/02/2020 | 12:52

Un bebeluș de numai 7 luni a fost pur și simplu snopit în bătaie de concubinul mamei sale, pentru că nu se oprea din plâns. În urma loviturilor încasate, nou născutul a ajuns de urgență pe mâna medicilor, din cauza mai multor fracturi și traumatisme. 

Un bărbat din Argeș a recurs la un gest șocant. Aflat în stare avansată de ebrietate, a început să se certe cu concubina lui, totul petrecându-se sub ochii copilului femeii, care avea numai 7 luni.

Într-un gest de furie, pentru că micuțul începuse să plângă, bărbatul l-a lovit fără milă de mai multe ori, până când copilul a ajuns în stare gravă la spital. Medicii au fost șocați de modul în care l-au văzut pe bebeluș, căci copilul prezenta mai multe lovituri grave ce i-au provocat traumatisme severe. Totul s-a petrecut în luna septembrie a anului 2019.

Acum, în urma celor întâmplate, bărbatul își va petrece următorii 7 ani din viață în spatele gratiilor. Aflat în arest, bărbatul care a băgat în spital bebelușul de 7 luni a declarat în fața oamenilor legii că atunci când consumă alcool, devine extrem de violent și nu se mai controlează. Pentru ceea ce a făcut, monstrul din Argeș a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor raportat la violență în familie.

Cu toate acestea, decizia tribunalului nu este, însă, una definitivă.