Scene de coșmar într-o școală din Botoșani! O elevă a fost bătută și umilită sub ochii colegilor care filmau nepăsători

Publicat: 04/03/2020 | 13:08

O bătaie ca în filme a avut loc într-o școală din Dorohoi, Botoșani! O elevă de 15 ani a fost lovită cu bestialitate și dată cu capul de tablă, totul întâmplându-se în fața colegilor care filmau cu telefoanele întreaga scenă și încurajau bătăușa să lovească mai tare, spre distracția lor. 

O elevă de numai 15 ani a fost supusă unui chin greu de imaginat. Aceasta a fost umilită în fața colegilor de clasă de o altă elevă care a bătut-o și a lovit-o cu capul de tablă, iar în numai câteva momente, o altă colegă a intervenit și a început să o lovească și ea fără niciun pic de milă. În tot acest timp, colegii bătăușelor filmau cu telefonul mobil și chiar le sfătuiau pe acestea să o bată și mai tare pe eleva în cauză.

În urma celor întâmplate, cele 3 minore au fost amendate cu suma de 500 de lei și acuzate de provocare de scandal, informează presa locală.

“Din cercetările efectuate s-a stabilit că trei eleve de 15 ani s-au agresat reciproc pe fondul unui conflict spontan. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cele trei fiind sancţionate contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare pentru provocare de scandal”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.

În filmările pe care colegii celor 3 le-au făcut publice pe Facebook se vede clar cum una dintre eleve este bătută, trasă de păr și dată cu capul de tablă. Colegii care filmau nu au intervenit absolut nicio secundă și nu au încercat sub nicio formă să o ajute pe colega lor, care a încasat o bătaie cruntă. Conducerea școlii nu a oferit, încă nicio declarație cu privire la cele întâmplate.