Scene cumplite în Giurgiu. Un bărbat și-a dat foc în propria locuință și se află în stare critică

Publicat: 08/05/2020 | 11:27

Scene cumplite în Giurgiu, acolo unde un bărbat și-a dat foc în propria locuință, iar pompierii au fost alertați de vecini. Au intervenit pentru a stinge focul care cuprinsese și una din camere. Medicii l-au preluat pe bărbat, dar este în stare critică.

Din primele cercetări, este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din localitatea Florești, cunoscut cu afecțiuni medicale. Bărbatul s-ar fi jucat cu un chibrit, moment în care mai multe bunuri din locuință au ars. A fost transportat la o unitate spitalicească din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și un echipaj de ambulanță. Pompierii l-au găsit pe bărbatul de 39 de ani în curtea casei, inconștient. Acesta a fost scos din casă de rude și vecini, până la sosirea echipajelor.

(CITEȘTE ȘI: INCENDIU ÎN CAPITALĂ! POMPIERII AU AJUNS ȘI ÎNCEARCĂ STINGEREA FOCULUI VIDEO)

Arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului

Incendiul a avut loc în dormitor, unde, din informațiile oferite de familie, bărbatul ar fi folosit un chibrit de la care a luat foc și patul, dar și celelalte obiecte din cameră. Bărbatul a fost preluat de echipajul de ambulanță, cu arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului și transportat la spital.

În urma incendiului au ars dormitorul, mobilier, un televizor și au fost afectate bucătăria și baia, din cauza fumului. Deocamdată nu se cunosc toate circumstanțele incidentului și dacă bărbatul a făcut gestul intenționat. Polițiștii fac cercetări în continuare.

(VEZI ȘI AICI: INCENDIU NIMICITOR ÎNTR-UN ZGÂRIE-NORI DIN EMIRATELE ARABE UNITE! SUNT MAI MULTE VICTIME, IAR POMPIERII SE LUPTĂ CU FLĂCĂRILE INFERNALE)