Scene barbare pe străzile din Babadag! Un bărbat a vânat câini cu arbaleta, iar o femelă cu pui a fost ucisă

Publicat: 15/12/2019 | 19:18

Scene barbare s-au petrecut pe străzile din Babadag! Un bărbat a ucis un câine și a rănit un altul, după ce i-a vânat cu arbaleta. Cruzimea individului, a cărui identitate este încă necunoscută, a fost semnalată pe Facebook de angajații unei clinici veterinare din localitate, care încearcă acum să le găsească un cămincelor trei cățeluși rămași orfani.

Localnicii din Babadag au fost martorii unor scene de groază, vineri, atunci când un bărbat a ucis un câine și a rănit un altul cu arbaleta pe străzile orașului. Medicii de la clinica veterinară, care au semnalat cazul pe Facebook, au anunțat că au încercat să salveze câinii după ce aceștia au fost aduși în stare foarte gravă la cabinet de o localnică din Babadag, care i-a găsit într-o baltă de sânge.

O femelă care avea trei pui a fost ucisă după ce bărbatul i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar, iar doctorii au făcut apel la localnici pentru ca aceștia să fie adoptați, după ce au rămas fără mamă.

Al doilea câine a fost stabilizat de doctori după ce săgeata arbaletei i-a perforat traheea. Un al treilea câine, care nu a fost atins de săgeți, a fost dus la cabinet extrem de traumatizat, după cum au observat veterinarii.

Aceștia, împreună cu Cornelia Constantin, femeia care i-a găsit și i-a transportat la cabinet, au făcut un apel public către comunitate să se mobilizeze pentru a încerca să identifice persoana care a atacat cu cruzime cele trei animale, iar acesta să fie predată poliției.