Scenariu de film, în Iași. Un bărbat cu aere de interlop l-a atacat cu cuțitul pe iubitul surorii sale, în plină stradă

Publicat: 08/05/2021 | 11:04

Un bărbat din Iași a fost arestat de polițiști după ce, în plină stradă, l-a atacat cu cuțitul pe iubitul surorii sale, pe motiv că nu era de acord cu relația dintre cei doi.

Un individ de 22 de ani a prins tupeu și s-a crezut interlop, așa că, din cauza faptului că nu era de acord cu relația pe care sora lui o avea cu un bărbat, s-a gândit să-l pedepsească pe acesta.

Ziua, în plină stradă, bărbatul din Iași a coborât din mașină și l-a atacat pe iubitul surorii sale cu un cuțit, victima fiind la un pas de moarte. Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, doar o minune a făcut ca bărbatul atacat să supraviețuiască până la venirea medicilor.

Medicii ajunși de urgență la fața locului l-au transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon” pe bărbatul atacat cu cuțitul, unde acesta a intrat direct în sala de operații, din cauza rănilor suferite și a cantității mult prea mare de sânge pe care a pierdut-o. Inițial, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, însă aseară au schimbat încadrarea, iar acum George P. este anchetat pentru tentativă de omor.

Un bărbat a tăiat cu cuțitul 16 copii dintr-o grădiniță

Masacru în China! Nu mai puțin de 18 persoane, între care 16 copii, au fost înjunghiate cu un cuțit, miercuri, de către un bărbat. Atacul a avut loc la o grădiniță din China.

Se pare că o persoană a decedat la scurt timp, în ciuda îngrijirilor medicale cre I s-au acordat la scurt timp. Atacatorul ar avea problem psihice. Individul, înarmat cu un cuțit, și-a atacat, din senin, victimele la grădinița din orașul Beilu, în provincia autonomă chineză Guangxi Zhuang.

Autorităţile au anunţat că în atac au fost rănite 18 persoane, 16 copii şi doi profesori. Doi copii sunt în stare gravă, conform postului CCTV şi cotidianului South China Morning Post. Agresorul are 25 de ani și ar suferi de probleme psihice. El a fost imobilizat de martori şi arestat preventiv de poliţie. Autorităţile chineze încearcă să afle motivul atacului.

Sursă foto: Shutterstock