Scandalul l-a umplut de bani pe Colo! Cum a reușit Alexandru Bălan să își crească veniturile, după ce a instigat la viol

Publicat: 14/06/2020 | 13:22

Vloggerul Colo a reușit să intre în atenția publicului larg din cauza scandalului ce s-a creat în jurul unui clip postat de el. Acesta a fost reținut pentru că a instigat la viol asupra minorelor și toată lumea la condamnat. Însă, se pare că pentru Alexandru Bălan există și o parte bună, veniturile acestuia au crescut considerabil.

Se pune că „publicitatea negativă, tot publicitate e”, iar acest lucru se potrivește perfect și în cazul lui Colo. În urma scandalului contul acestuia de YouTube a înregistrat o creștere fulminantă, la fel și numărul de vizualizări. Deși acesta nu mai are voie să posteze, continuă să facă bani frumoși din YouTube. (CITEȘTE ȘI: CE PEDEAPSĂ RISCĂ ALEXANDRU BĂLAN, DUPĂ CE A INSTIGAT LA VIOL. „COLO” A FOST ARESTAT ŞI POATE FACE ANI GREI DE ÎNCHISOARE)

Afirmațiile lui Colo au revoltat pe toată lumea, însă acest lucru i-a făcut mai curioși pe internauți, care odată cu izbucnirea și mediatizarea scandalului au dat năvală pe contul de YouTube al vloggerului să vadă despre ce e vorba.

Alexandru Bălan, încasări record de la Youtube

Conform platformei socialblade.com, canalul de Youtube al lui Colo a atins în ultimele 30 de zile, cel mai mare punct de audiență, din istoria sa. A fost înregistrată o creștere de 70,5% a numărului de vizionări pentru clipuri și o creștere de 107,1%, a numărului de abonați. (VEZI ȘI: IUBITA VLOGGERULUI COLO, HĂRȚUITĂ SEXUAL PE INSTAGRAM. CUM LE-A RĂSPUNS ALEXANDRA, CELOR CARE I-AU FĂCUT AVANSURI: „ALTUL CARE…”)

Astfel, Cola a reușit să atragă aproape 30.000 de abonați în ultima lună, ajungând la un total de 852.000 de persoane. De la începutul scandalului, canalul acestuia de YouTube a început să crească  cu o medie de 100.000 de views pe zi, potrivit WOWbiz.ro.

Așadar, în urma acestor cifre, Colo va încasa o sumă cuprinsă, cel mai probabil între 2.500 și 3.500 dolari de la YouTube. Se pare că, tot acest scandal are și o parte pozitivă pentru vlogger, chiar dacă nu mai poate posta timp de 30 de zile, el o să încaseze totuși o sumă frumușică de bani.