Scandalul ia amploare! Fiul lui Alin Oprea își acuză tatăl: ”Nu te-ai săturat de minciuni?”

Publicat: 18/09/2020 | 12:14

Scandalul din familia lui Alin Oprea ia amploare! După ce artistul a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu fosta lui soție, fiul acestuia a reacționat.

După ce a decis să divorțeze, Alin Oprea s-a mutat din căminul conjugal la un hotel. Fostul membru al trupei Talisman nu apucase atunci să își ia toate lucrurile și a fost nevoit să se întoarcă acasă.

Însă, soacra și cumnatul său nu l-ar fi lăsat să intre în casă. Alin Oprea a sunat atunci la 112, iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție. Fiul artistului, însă, îi aduce acuzații grave acestuia și pretinde că minte în legătură cu acel eveniment.

”Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, a fost mesajul fiului lui Alin Oprea.

Artistul crede, cu tărie, că fosta lui soție îi influențează pe copii și îi iartă pentru comportamentul lor.

”În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că, orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva. Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați, este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea”, a zis Alin în platoul emisiunii ”XNS”.

Fiica lui Alin Oprea, mesaj acid pentru tatăl său

După despărțirea dintre Alin Oprea și soția lui, cei doi copii pe care îi au împreună au rămas cu mama lor. Melissa și Adrian s-au întors împotriva tatălui lor, iar acest lucru l-a zdruncinat pe artist. (CITEȘTE ȘI: ALIN OPREA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE AMANTA LUI: ”ACEASTĂ RELAȚIE A VENIT FOARTE FIRESC ÎN VIAȚA MEA”)

Dezamăgită de afirmațiile făcute de tatăl său, în urmă cu câteva săptămâni, și fiica lui Alin Oprea a intrat, în direct, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” și i-a transmis un mesaj dur acestuia: ”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”.

La auzul acestor vorbe, Alin Oprea a izbucnit în lacrimi.

Citește și...