Scandalul dintre Brigitte Sfăt și fiul său ia amploare! Fosta soție a lui Ilie Năstase, bruscată de Robert, în propria casă: „A împins-o, plângea în hohote”

Publicat: 23/06/2020 | 08:38

Apar noi dedesubturi din noul scandal al momentului dintre Brigitte Sfăt și fiul său, Robert. Se pare că relația dintre cei doi este extrem de tensionată în acest moment, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a ajuns chiar să-l dea afară din casă pe propriul său fiu, după ce a încercat în repetate rânduri să-l aducă pe calea cea bună.

Scandalul dintre Brigitte Sfăt și fiul său, Robert ia amploare. Se pare că cei doi nu se mai înțeleg sub nicio formă, motiv pentru care fosta soție a lui Ilie Năstase a ajuns chiar să depună plângere împotriva adolescentului.

NU RATA – PRIMELE DECLARAȚII ALE FIULUI LUI BRIGITTE DESPRE SCANDALUL ÎN CARE POLIȚIA A INTRAT PE FIR: “AM AVUT DIFERITE…” + CE A SPUS DESPRE CONSUMUL DE DROGURI

Brigitte trăiește un coșmar alături de fiul său

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, între cei doi a avut loc, recent, un episod extrem de neplăcut. Bruneta s-a confruntat cu momente de coșmar atunci când propriul fiu a început să-i fure lucruri din casă și chiar să o bruscheze și să o ironizeze de față cu prietenii săi.

“A vrut să o dea pe mama lui afară din cameră, așa că a împins-o. Ea s-a opus și a urmat un schimb de îmbrânceli care s-ar fi terminat cu o bătaie în toată regula dacă nu intervenea Florin (n.r. Pastramă, soțul Brigittei)să îi despartă. Nervos, Robert a început să arunce cu lucruri pe jos, iar pe cele de valoare a început să le strângă val vârtej împreună cu prietenii săi, în timp ce Brigitte plângea în hohote. Băiatul a luat, mai apoi, cheile de la mașină, s-a urcat alături de ceilalți băieți în trombă. Brigitte a început să alerge disperată după el, rugându-l să nu ia mașina. Însă nu a avut cu cine să se înțeleagă”, au povestit surse apropiate familiei pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI – DEZVĂLUIRE-BOMBĂ DESPRE DIVORȚUL DINTRE BRIGITTE ȘI ILIE NĂSTASE: “MI-A FOST RUȘINE SĂ SPUN”. VEDETA A ROSTIT AZI ADEVĂRATUL MOTIV AL SEPARĂRII DEFINITIVE

„Nu mai poate suporta nici ea, a trecut cu vederea multe lucruri. I-a furat bijuterii din casă, tablouri, chiar și electrocasnice. A ajuns la capătul puterilor. Mereu i-a dat șanse lui Robert, mereu a încercat să îl aducă pe calea cea dreaptă. Nu s-a putut. Acum l-a dat afară din casă și i-a spus să nu se mai întoarcă. A ajuns să fie bruscată în casă de propriul copil. Este terminată psihic și suferă pentru că i-a făcut plângere penală fiului său, dar nu a mai avut altă opțiune, le-a încercat pe toate. Brigitte speră ca instanța să îl oblige pe fiul său să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Are probleme și cu alcoolul și cu drogurile. A nimerit într-un anturaj foarte prost. Băieții aceia se droghează și profită de el ca să își cumpere substanțe. Robert are bani și are de unde să cheltuiască” au mai declarat sursele respective.