Scandalul din familia lui Brigitte Sfăt ia amploare. În ce relații este cu fiica ei, de când s-a măritat cu Florin Pastramă

Publicat: 26/06/2020 | 09:53

Ies la iveală noi dedesubturi din casa lui Brigitte Sfăt. După ce a ajuns la cuțite cu fiul ei, se pare că nici cu fiica sa nu are o relație prea bună, mai ales de când a devenit doamna Pastramă.

Brigitte Sfăt se confruntă cu o situație care nu îi face deloc cinste. Fosta doamnă Năstase a ajuns la cuțite cu fiul său și chiar s-a lăsat cu plângeri la poliție, după ce adolescentul i-ar fi furat mai multe bunuri și ar fi agresat-o, de față cu prietenii lui.

NU RATA – ILIE NĂSTASE, MESAJ NEAȘTEPTAT PENTRU FIUL REBEL AL LUI BRIGITTE SFĂT

Despre acesta, Brigitte mărturisește că a avut o relație destul de bună cu Florin Pastramă, însă fiica ei, Sarah, nu a fost deloc de acord cu relația celor doi și cu atât mai puțin cu căsătoria bruscă. Acum, se pare că Sarah a îngropat securea războiului și se află în relații mai bune cu soțul mamei sale. Despre toate aceste lucruri a povestit Brigitte, la Kanal D.

”Relația pe care a parcurs-o Florin și copiii mei în decursul acestui an este una foarte bună. Uite, de fiul meu, s-a apropiat foarte ușor, dar de Sarah, greu!!! Primul an, i-a fost dificil să realizeze o conexiune cu ea, fiindcă ea spera să mă împac cu tatăl său, asta a fost dorința ei, cel puțin până acum câteva luni! Nu a acceptat niciun băiat în viața ei, nici pe Ilie (n.r. Ilie Năstase) nu l-a acceptat, adică un tată vitreg. Mai ales pe Florin nu l-a vrut! Ea se uită pe internet, se uită pe You Tube și tot timpul a încercat să îi găsească nod în papură!”, a comentat Brigitte la WOWbiz.ro, despre situația în care se află.

Fiica lui Brigitte Sfăt l-a „acceptat” pe Florin Pastramă

Tot la Kanal D, fosta doamnă Năstase a vorbit despre relația pe care o are acum fiica ei, cu Florin Pastramă.

CITEȘTE ȘI – CUM S-A ISCAT RĂZBOIUL ÎNTRE BRIGITTE ȘI FIUL EI. LA MIJLOC AR FI VORBA DE O VILĂ MOȘTENITĂ DE LA…

”Vreau să spun că, în momentul de față, fata mea nici măcar nu mai îmi spune mie în față direct dacă vrea să meargă undeva, se duce la Florin și îi zice…”te duci la mama și îi spui că vreau să ies, hai te rog!” Cam asta este relația lor acum, se înțeleg bine și el este ca un fel de…”tampon” între mine și copii. Recunosc, eu sunt un pic mai dură cu ei, mai autoritară, pentru că au crescut fără tată și m-am gândit să substitui și rolul de tată. Le zic de mai multe ori…NU. Florin fiind nou în familia mea, nu le zice niciodată NU, este mai conciliant…spune ”vedem,facem, îi fac eu toate poftele, vorbesc eu”. Așa stă situația”, a mai comentat Brigitte Pastramă.