Scandalos! Speak și Ștefania, reacție subliminală după ce au pierdut Asia Express. Ce s-a întamplat, de fapt, la show-ul de la Antena 1

Publicat: 23/04/2020 | 11:28

Marea finală de la Asia Express s-a jucat între Speak și Ștefania și marii câștigători, chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Finaliștii Speak și Ștefania au legat o frumoasă prietenie în cadrul competiției de la Antena 1 cu mai multe echipe, printre care se numără și cea a marilor câștigători. 

În urma reality show-ului Asia Express, Speak și Ștefania au rămas cu amintiri plăcute, dar și cu o prietenie născută între ei și Bontea și Răzvan Fodor. Deși au pierdut în fața lor, cei doi nu sunt deloc supărați și, mai mult de atât, se declară norocoși că au putut lega o prietenie frumoasă.

„Ne-am înțeles cel mai bine, vorbește lumea de o echipă… cu Fodor și Bontea” a spus Speak, pentru unica.ro. Iubita lui, Ștefania, a mărturisit că s-au înțeles bine atât cu Adda și Cătălin, cât și cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. „Și după aia cu blondele. Iar apoi cu Adda și Cătălin. Deci au fost trei echipe” a completat Ștefania.

„Sunt niște tipi super. Super simpatici. Lăsând la o parte toate astea, a fost singura echipă cu care am rezonat foarte mult pentru că erau foarte umani. Și aveau treburile astea pe care le avem și noi la bază, umilința aia. Trebuie să te umilești acolo, trebuie să fii umil. Erau foarte umani” a mai spus Speak, despre Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Întrebat ce echipă l-a enervat mai rău în cadrul competiției, Speak a răspuns: „Nu putem să vă spunem ce echipă. Trageți voi concluzii. Eu tot ce am avut de zis am zis în emisiune. Nu mai zic. Gata. S-a terminat. Nu mai am nimic cu nimeni. Nu am rămas cu animozități, dar nici nu am rămas cu simpatii, că mi-e indiferent”.