Scandalos! George Burcea o face praf pe Andreea Bălan: „Eu am decis să pun capăt relației”

Publicat: 07/03/2020 | 12:13

George Burcea a răbufnit în mediul online, după ce oamenii i-au spus că și-a abandonat copiii. Actorul nu doar că a infirmat acest lucru, dar a și menționat că el a fost cel care a pus capăt relației cu Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea s-au atacat în mediul online cu replici acide, care au dat de înțeles că există o relație extrem de tensionată între ei la ora actuală. Artista a recunoscut public că nu mai formează un cuplu cu George și , de asemenea, a ținut să precizeze că nimic nu a ținut de ea să ajungă în acest punct.

 „În decembrie și-a schimbat comportamentul. Nu mai era la fel, a mai lipsit niște nopți de acasă”, a declarat artista. „Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie (…) de o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară.

Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac.. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut. Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut”, declara recent Andreea Bălan, potrivit Viva.

Cântăreața a încercat să-l țină aproape pe bărbatul iubit, însă el s-a schimbat brusc și a părut de neclintit în decizia luată. Lucru care este evident și din spusele lui. În timp ce Andreea Bălan are o atitudine calmă, George Burcea taie și fulgeră pe rețelelelde socializare.

 „După o perioadă de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață. Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu inseamnă că mi-am abandonat copiii.

Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitătile profesionale), iar după ce trece gripă vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrinților.

Dacă despre mine care sunt aici, în București, lângă copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce părere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneți?”, e doar o mică parte din mesajul transmis de George Burcea, pe care a decis ulterior să îl șteargă de pe pagina sa.