Scandalos! Cine e de fapt măicuța Magdalena, câștigătoarea ediției 6 iUmor de la Antena 1. S-a spus că s-a iubit cu Smiley

Publicat: 31/03/2020 | 08:52

Sora Magdalena a apărut pe scena iUmor și i-a luat pe toți pe nepregătite cu numărul ei care a avut ca subiect viața spirituală. Sau cel puțin așa așteptau jurații și spectatorii atunci când au văzut-o pe concurentă apărând îmbrăcată în… măicuță.

Maria Magdalena-Chihaia a ”luat caimacul” cum se spune, dar numărul este este considerat cel mai scandalos din istoria iUmor. Replicile ”fără perdea” cu subiect bisericesc au stîrnit hohote de râs în sală și printre jurați, chiar dacă – uneori – au mai apărut și unele expresii de-a dreptul mirate. Bineînțeles, au fost și situații în care jurații nu știau cum să reacționeze la glumele ”delicate” ale concurentei, dar sora Magdalena și-a văzut, mai departe, de replicile sale.

”Va multumesc frumos pentru voturi, pentru sustinere si pentru mesaje. Sunt foarte emotionata!  si … ne vedem in finala ???? Va pup si va imbratisez cu drag! ????????!”, a scris ”măicuța Magdalena” pe pagina sa de socializare.

Și, până la urmă, a avut succesul scontat. Pe de altă parte, trecutul sentimental al sorei Magdalena a fost luat ”la puricat” după această victorie incontestabilă, existând speculații conform cărora ”călugărița”… s-ar fi iubit cu Smiley, cu mulți ani în urmă.

(CITEȘTE ȘI: CE TRANSFORMARE A CÂȘTIGĂTOAREI DE LA IUMOR! CUM ARATĂ IRENA BOCLINCĂ ATUNCI CÂND NU O IMITĂ PE VIORICA DĂNCILĂ)