Scandalos! Ce bilețel i-au lipit pe ușă vecinei, unei doctorițe de la Spitalul Bagdasar-Arseni din București: „Să te duci dracului cu…”

Publicat: 08/04/2020 | 09:34

Un medic de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine cu un bilețel pe care o colegă de a sa l-a găsit pe ușa aparamentului unde locuiește.

Practic, vecinii îi spun medicului că simpla ei prezență în acel bloc este un pericol pentru ei și o jignesc fără nicio jenă. „CUM CREDEȚI CĂ SE SIMTE COLEGA NOASTRĂ CÂND AJUNGE ACASĂ? ???????????? Cine știe că a făcut asta, ar trebuii să se gândească de două ori! Nu este singura”, scrie Danutz Abalaru.

Primul deces în rândul personalului medical

Cristian Stupiuc avea 52 de ani și fusese depistat cu coronavirus în urmă cu câteva zile. Era acasă, în izolare și tratament. Azi a început să se simtă rău, familia sa a chemat Ambulanța, dar la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Județean din Suceava, inima bărbatului a cedat.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Suceava, dr. Adrian Sărăru, a declarat că ambulanțierul care a decedat avea probleme cardiace, dar nu grave. „S-a simțit rău, a doua zi și-a făcut testul și apoi a rămas în autoizolare. După o săptămână i-a venit rezultatul”, a spus Săraru. El a spus că din câte știe ambulanțierul lua tratament acasă, dar nu are informații din dosarul medical, scrie Libertatea.