Scandalos! Ce a pățit un cântăreț din București, după ce ieșit din casă la 21:30, la farmacia de peste drum: „Doar ce am trecut strada, că uite și nino nino – poliția locală”

Publicat: 25/03/2020 | 09:25

Au fost impuse restricții de circulație, atât ziua, cât și noapte, din cauza pandemiei de coronavirus care afectează și România, iar oamenii nu mai pot ieși din case decât dacă există motive bine întemeiate.

Trebuie să aibă asupra lor o adeverință de la serviciu, în cazul în care merg sau se întorc de la muncă, sau o adeverință în care declară – pe propria răspundere – că deplasarea este urgentă și este necesară pentru diferite motive personale. Unul din componeții trupei lui Mihai Mărgineanu a avut parte de o experiență neplăcută, cu toate că se îndrepta către farmacie – ”peste drum” – fiindcă i se terminase ”puful de astm”. Andrei Vlad Motanu povestește că a fost ”chestionat” de către oamenii legii, numai că aceștia… nu l-au crezut atunci când a spus că merge la farmacie. Și chiar au insistat în a spune că, din punctul lor de vedere, merge pentru a cumpăra ”țigări și băutură”. Iată, mai jos, discuția respectivă, așa cum a fost prezentată, în mediul online, chiar de Andrei Vlad Motanu.

”De obicei, sunt unul care se abține în a prolifera invective sau vulgarități și scârboșenii pe net, mai ales la adresa autorităților Dar azi la 21.30, când mi s-a terminat puful de astm, m-am gândit că am timp să iau altul de la farmacia non stop de peste drum până în ora 22 când intrau în vigoare restricțiile vieții. Afară, vreme frumoasă foc, de plimbare, ( lapoviță și vânt). Evident, doar ce am trecut strada că uite și nino nino poluția locală FMM.
-Unde mergeți?!
-La Farmacie. Am astm, diabet și oricum încă nu e 22.
-Nu vă credem. Cred că mergeți să vă luați țigări și băutură
-De la farmacie?! Îmi iau și d alea dacă ordonați Dvs, dar nu cred că au pe stoc la farmacie. Nici măcar spirt, dar din ăla nu am prea servit până acum
-Aaa nu, dar de la benzinărie
-Pai până la benzinaria cea mai apropiată, fac juma de ora pe jos, dacă nu bate vântul din fata.
-Actele va rog
-Uitati buletinul și declarația vieții pe propria răspundere, printată și completată.
-Aia nu ne interesează
-Eu credeam că da, că d’aia am compmetat-o
-Stati mai departe de mașină, mi-a zis gaboru’ din dreapta in timp ce își aprindea o țigară în mașină poliției locale”, povestește Andrei Vlad Motanu.

(VEZI ȘI AICI: CUM ERA ȘANTAJATĂ SĂ SE PROSTITUEZE O BUCUREȘTEANCĂ PURTĂTOARE DE HIV ȘI SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS)

”Mor cu ăștia doi de la locală de gât…”

În continuare, discuția s-a purtat în aceiați parametri, iar Andrei Vlad Motanu a avut o răbufnire în mediul online, scriind că ar muri cu cei de la poliția locală de gât.

”Era undeva in jurul orei 21.30. Până au terminat ei de redactat procesul verbal de amendă contravențională de zece bulioane, pe motiv că am fost găsit brambura pe străzi după 22, deși ei mă opriseră la 21 30, s-a făcut și de orele 22
Nu prea știau ei cam ce scrie in OUG, așa că unu din ei, ăla cu țigarea, citea de pe mobil, și ălalalt scria procesul verbal.
-Ok ați terminat procesul, că e un pic de cam frig afara!?
-Da! Îl semnezi?
-Pai dati-mi-l sa îl citesc, și eventual sa adaug mențiuni
-Nu se poate. Ți-l citim noi
-Ok
-Deeeci, cutare a fost prins brambura umblând sa-si ia țigări și…
-Stop, v-am spus că nu am iesit la promenada după orele 22, ci la 21.30 pt spray de astm, Ventoline. Am și declarația aia pe propria răspundere, cum scrie in OUG-ul pe care îl citește colegul de pe mobil.
-Nu ne interesează. Semnați?
-Fara mențiuni, nu.
-Ok
-Dar dati-mi și mie o copie sa contest amenda
– Dacă nu ați semnat nu va dam nimic. O sa o primiți prin poștă.
Pai sa nu va iau eu toate organele statului in organul din dotare!?
Mor cu ăștia doi de la locală de gât, pentru abuz în serviciu și orice alte invenții juridice mai gasesc chiar daca să îmi vând trei rinichi.
PS: îmi cer scuze, am tot scris de OUG. In perioada Stării de Urgență, cu că nu se mai conduce prin Ordonanțe de Urgență cu prin Ordonanțe Militare. Așa e titulatura”, a fost mesajul postat de Andrei Motanu pe pagina de socializare. (NU RATA: PASAJUL DIN BIBLIE CARE VORBEA DESPRE CORONAVIRUS ȘI AUTOIZOLARE: „DU-TE, POPORUL MEU, INTRĂ ÎN ODAIA TA ȘI…”)