Scandalos! Ce a făcut Ciprian Marica înainte să apară filmulețul amantlâncului din hotel

Publicat: 01/05/2020 | 13:18

Aventura secretă nu prea secretă a lui Ciprian Marica a devenit, în numai 3 zile, subiectul momentului! Fostul atacant al Naționalei a fost prins în fapt cu Ana Muntean, soția bunului său prieten într-un hotel din Cluj, iar cel care a filmat întreaga scenă stânjenitoare dintre cei doi a fost chiar…soțul femeii, Florin Muntean.

Cu numai 2 săptămâni înainte să intre în atenția tuturor cu scandalul amoros al cărui protagonist este, Ciprian Marica și-a băgat în șomaj tehnic toți angajații de la FC Farul Constanța, din cauza lipsei de venituri din această perioadă extrem de grea.

CITEȘTE ȘI – IUBITA LUI CIPRIAN MARICA, REACȚIE HALUCINANTĂ DUPĂ AMANTLÂCUL FOSTULUI FOTBALIST. CE FOTOGRAFIE A FĂCUT PUBLICĂ AZI-NOAPTE

Fostul atacant al Naționalei a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Selly. Marica a povestit totul despre problemele financiare cu care se confruntă clubul Farul Constanța în plină pandemie de coronavirus, dar nici prin cap nu i-a trecut că peste numai 2 săptămâni avea să dea nas în nas cu trecutul amoros!

”Suntem foarte afectați și nu numai noi ci toată lumea fotbalului. Nu mai avem azi o sursă de venit. Eu, când am venit la Farul, am încercat să consolidez un plan pe termen mediu și lung, iar asta nu se putea face decât prin câțiva piloni foarte importanți. Am reușit să atrag atât Primăria cât și Consiliul Județean lângă echipă, ei fiind principalii finanțatori, dar o dată cu această pandemie, fondurile au fost suspendate, la fel și proeictul pe care îl aveam.

Nu știm când îți va relua cursul normal, sper sincer cât de curând. Toți jucătorii și tot stafful, tot ceea ce înseamnă administratv este în șomaj tehnic.

NU RATA – CINE ESTE, DE FAPT, ANA MUNTEAN, SOȚIA PRINSĂ DE SOȚ CU CIPRIAN MARICA ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CLUJ

Nu mai aveam nici o altă sursă de venit, copiii și atrenorii de la Centrul de copii și juniori sunt acasă, nimeni nu se antrenează. Jucătorii mai fac ceva online însă e clar că e foarte dificil. Drepturile TV de la meciuri nu mai există, bilete nu mai sunt, deocamdată suntem în pauză totală”, a declarat Ciprian Marica, în interviul acordat lui Selly.