Scandal uriaş la Survivor, după ultima ediţie! Şefii de la Kanal D sunt acuzaţi că au aranjat tot: „Blat pe faţă”

Publicat: 18/03/2020 | 08:03

Este mare scandal la Kanal D, după ultima ediție Survivor România! Șefii postului de televiziune sunt acuzați de fanii emisiunii că au aranjat totul în favoarea faimoșilor și în mediul online s-a pornit un adevărat război pe această temă!

A ieșit scandal mare la Kanal D, după ultima ediție Survivor România! Șefii postului tv sunt acuzați că au făcut „blat pe față” în favoarea faimoșilor, iar una dintre probe ar fi fost aranjată.

Astfel, pe un grup de profil de pe Facebook, fanii emisiunii Survivor România au început să se revolte și să genereze un adevărat scandal! Aceștia au transmis, prin intermediul mai multor comentarii, faptul că războinicii s-au lăsat învinși la o probă, pentru a le oferi cale liberă faimoșilor către câștigarea ei.

„Blat pe față azi. Războinicii aruncă intenționat pe lângă /Clar și regie ??? / Ieri a fost pe bune, doar azi a fost blat!???au scris internauții, în comentarii. 

Elena Ionescu a leșinat în fața tuturor

Luni, în tabăra Faimoșilor au fost momente de panică, după ce Elena Ionescu a leșinat în fața tuturor. Colegii i-au acordat imediat primul ajutor și a fost chemată salvarea, care a transportat-o pe artistă de urgență la spital. „Nu știu ce mi s-a întâmplat. Am simțit o durere, apoi mi s-a pus alb în fața ochilor, m-am trezit după nu știu câte minute. Important e că am fost bine, am ajuns apoi la Urgență și acum totul e în regulă, a declarat artista.