Scandal uriaș la Sângeorz-Băi cu un deputat și un primar, în restaurant! S-a zguduit masa și s-au spart paharele

Publicat: 06/03/2021 | 19:46

Un deputat și un primar au fost la un pas să se ia la bătaie într-un restaurant. S-a întâmplat la Sângeorz-Băi, unde cei doi s-au încins, iar paharele de pe masa s-au vărsat și s-au spart. S-a lăsat cu plângere penală.

Cei doi aveau să se întâlnească într-un restaurant, iar imaginile au fost publicate chiar de către politicianul vătămat. În urma scandalului, deputatul Daniel Suciu a anunțat că a depus o plângere penală împotriva primarului orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău. Deputatul a făcut publice imaginile cu scandalul, susprinse de camerele de supraveghere ale localului în cauză. (CITEȘTE ȘI: NELSON MONDIALUL INTERVINE ÎN SCANDALUL DINTRE MIRCEA NEBUNU ȘI ROMI NEGUȘ, DUPĂ CE A FOST FĂCUT CU OU ȘI CU OȚET)

Scandal uriaș la Sângeorz-Băi cu un deputat și un primar, în restaurant! S-a zguduit masa și s-au spart paharele

Avea să comenteze ce s-a întâmplat acolo și ce are de gând să facă. „Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are și altele mai grave la activ. Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini.

Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice și că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. PS- am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria”, a precizat deputatul Daniel Suciu.