Scandal uriaș la Puterea Dragostei, de la o farsă: ”Al cui este sutienul ăsta??”

Publicat: 14/12/2020 | 13:50

Deea și Ricardo au fost la un pas de despărțire! Fata, geloasă, a luat foc atunci când a găsit, în mașină, un sutien despre care Ricardo a spus că este al ei. Ceea ce nu era adevărat! A fost o farsă de zile mari, pe cre iubitul i-a făcut-o și în care Deea a picat.

Ricardo a cumpărat un sutien de la mall pe care l-a aruncat în mașină. În momentul în care iubita lui l-a găsit, iar el a spus că este chiar al ei, a ieșit scandal mare. Deea a coborât nervoasă, iar ce s-a întâmplat după aceea pare desprins din filme. „Am coborât și i-am spus Deei că o să mă întâlnesc cu un prieten, că am ceva treabă. Eu ce o să fac? O să merg să cumpăr sutienul de la market și o să stau foarte mult timp, adică ea să nu știe de ce stau atâta. I-am spus că nu stau mult și sigur o să mă sune. Ideea e ca ea să se îngrijoreze și să mă sune insistentă. O să intre la bănuieli, iar eu o să pun sutienul undeva în mașină și atunci să vedeți ce reacție o să aibă. Este foarte, foarte geloasă. O să aibă o reacție foarte nașpa”, a spus Ricardo la începutul vlogului, scrie wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, MĂRTURISIRE NEAȘTEPTATĂ ÎN PROPRIUL SHOW DE LA KANAL D: “MĂ SIMT CA LA PUTEREA DRAGOSTEI!”)

Scandal uriaș la Puterea Dragostei, de la o farsă: ”Al cui este sutienul ăsta??”

Iată dicuția după care Deea a luat loc

Ricardo: Deeuța!

Deea: Ce Deeuța! Unde ai fost?

Ricardo: Păi nu ți-am spus că am treabă în oraș?

Deea: Păi de 4 ore nu răspunzi la telefon? Îți bați joc?

Ricardo: Care 4 ore?

Deea: Mă pui să mă îmbrac și să stau machiată aici în casă…

„O să dau cu parfum de femeie să simtă și miros. Am și sutienul pe care o să îl pun lângă cadouri. Ce show o să fie”, a spus Ricardo, înainte ca Deea să se urce în mașină.

Scandal uriaș la Puterea Dragostei, de la o farsă: ”Al cui este sutienul ăsta??”

Fostul concurent de la Puterea dragostei a lipsit mai multe ore de acasă, iar în tot acest timp nu i-a răspuns Deei la telefon. S-au certat puțin, iar când totul părea să se calmeze, a apărut…sutienul pe bancheta din spate!  (NU RATA: BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, APARIȚIE LA RESTAURANT CU O BLONDINĂ MISTERIOASĂ! FANII AU LUAT FOC)

Deea: Ce-i ăsta?

Ricardo: Ce?

Deea: Asta. Sutienul ăsta.

Ricardo: Stai că mi-a apărut aici o eroare în bord.

Deea: Tu schimbi subiectul. Ce e ăsta?

Ricardo: E al tău. Nu e al tău ăsta?

Deea: Oprește vlogul. Să-mi spui tu mie cu cine ai fost până acuma Ricardo. Cu care prieteni ai fost tu? Tu mă duci acasă în secunda asta. Cu mine nu mai ai ce să discuți. Ești și nesimțit

Ricardo: Stai să îți explic. Nu e ceea ce pare.

Apoi, Ricardo i-a dezvăluit faptul că totul este o farsă!