Scandal uriaș la Iași! A acuzat-o că făcea videochat în timpul sarcinii

Publicat: 22/06/2021 | 21:51

În instanță au ajuns doi părinți pentru că nu s-au înțeles în pricința custodiei băiețelului pe care-l au împreună.Bărbatul și-a acuzat fosta iubită că a făcut videochat în timp ce era însărcinată.

În fața judecătorilor, femeia a fost făcută praf de către tatăl copilului: mamă denaturată, făcea videochat și în timpul sarcinii sunt câteva acuza pe care bărbatul i le-a adus. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL REAL PENTRU CARE IULIA ȘI MIHAI ALBU AU DIVORȚAT: „ÎN MOMENTUL ÎN CARE AM ÎNCEPUT SĂ CRESC FOARTE RAPID A FOST O PROBLEMĂ”)

Andrei o dădea în judecată pe fosta lui iubită, Elena, și le cerea magistraților să stabilească exercitarea autorității părintești și un program de vizitare al minorului. A cerut așa: de două ori pe lună, în prima și a treia săptămână a fiecărei luni, cu luarea minorului la domiciliu, respectiv luarea lui în timpul vacanțelor școlare, nu doar la domiciliul femeii, ci și în deplasări de tip vacanțe prin țară cu împărțirea timpului în mod egal între părinți, el beneficiind de prima jumătate a fiecărei vacanțe.

Scandal uriaș la Iași! A acuzat-o că făcea videochat în timpul sarcinii

Ce spune bărbatul. „Am avut o relație de concubinaj cu reclamanta, din care a rezultat minorul. Neînțelegerile care au generat ruperea relației cu reclamanta au fost generate de deciziile pe care le lua ea fără a mă consulta, manifestate după nașterea copilului. Cea mai mare nemulțumire a mea a fost legată de practicarea activității de videochat, prestată de reclamantă atât pe parcursul sarcinii, cât și ulterior nașterii copilului. Asta, deși am rugat-o în repetate rânduri să renunțe! Ea refuză să-mi permită să am legături personale cu minorul”, a acuzat fostul iubit.

Replica Elenei a venit imediat. Dată tot în fața magistraților. A cerut respingerea acțiunii făcute de fostul iubit și a propus admiterea unui program restrâns de relații personale dintre tată și fiu. „După nașterea copilului, noi ne-am despărțit. El nu s-a mai interesat de minor decât formal, în câteva mesaje. Eu sunt în prezent într-o relație stabilă, de lungă durată, cu un bărbat cu care sunt și logodită, care este profund atașat de copil și căruia minorul îi spune «tată»! Eu propun un program de legături personale în următoarea modalitate: întâlniri între tată și copil de două ori pe lună, în prima și a treia duminică, de la ora 17:00, la ora 19:00, într-un loc neutru, în prezența mea!”, a susținut ieșeanca. (NU RATA: CE SPUN SPECIALIȘTII DESPRE MARIAJUL ANEIMARIA PRODAN CU LAURENȚIU REGHECMAPF: „LECȚIA LUI DE VIAȚĂ ESTE ACEEA DE A ÎNVĂȚA SĂ STEA ALĂTURI DE FAMILIE ȘI SĂ NU ÎI PĂRĂSEASCĂ”)

„Instanța admite în parte cererea. Stabilește în favoarea reclamantului următorul program de legături personale cu minorul: în primul și al treilea weekend din fiecare lună, în ziua de sâmbătă, între 16:00 și 19:00, în primul și al treilea weekend din fiecare lună, în ziua de duminică, între 10:00 și 13:00, a doua zi de Crăciun, între 10:00 și 13:00, a doua zi de Paște, între 16:00 și 19:00, de ziua de naștere a minorului, reclamantul va petrece 3 ore în intervalul 16:00 – 19:00, în vacanța de vară, în prima săptămână din august, între 16:00 și 19:00 (toate acestea – la locuința mamei / într-un loc public în prezența mamei). Respinge în rest acțiunea”, a fost decizia judecătorilor, potrivit bzi.ro.