Scandal uriaș la Asia Express! Ce au putut să-și spună Speak și soția lui întrece imaginația: ”Fă-te, mah, de c@#%*” / ”Fii tu ăla care nu mi-o f#%$!”

Publicat: 24/02/2020 | 20:44

”Asia express” chiar e o competiție unde și cei mai apropiați oameni își pierd cumpătul! S-a întâmplat cu Speak și soția lui, Ștefania, care, fiind în aceeași echipă, au răbufnit, unul față de celălalt. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure, pe alocuri, jignitoare.

Ba chiar au fost la un pas să se ia la bătaie.

Ştefania: Nu suntem ultimii, suntem penultimii.

Speak: Hai să mergem, lasă astea! Gata, vrei să-ţi car eu ăsta?

Ştefania: În loc să-mi *** starea, fii ăla care nu mi-o ****, pentru că tu când ai starea nasoală, eu tac şi sunt lângă tine, e ok!

Speak: Dar fă-te măh de c***t dacă vrei…

Ştefania: Tot eu, boss, tot eu mă fac de c***t. Încearcă să fii cu mine, dacă eu sunt leşinată.

Speak: Ce să-ţi fac? Ce să-ţi fac? Eşti nebună la cap? Ce să-ţi fac eu ţie? O să fie bine? N-o să fie bine… Şi eu sunt obosit, nici eu n-am chef.

Ştefania: Dar tu, de când am plecat de acasă, eşti obosit.

Speak: Dar nu înţeleg… care e poblema ta? Ce p**a mea, mă tragi la răspundere de când sunt obosit?

Ştefania: Boss, mă iau nervii, de-ţi dau cu ochelarii ăştia în cap. Gata, lasă-mă, că mă enervezi!

Ce au spus cei doi, mai târziu, când spiritele s-au mai calmat

„Nu suport să pierd în niciun fel, nu suport să fiu pe locul 2. Dar, aici, nu suntem de locul 1, dar măcar de locul 3. Eu deja aveam o cădere nervoasă şi am avut o criză. Ăla a fost momentul meu de repulsie totală faţă de zilele de când suntem în Asia Express şi sunt puţine. Aprob faptul că este nasol în anumite locuri, că igiena nu există, că ne stresează anumite lucruri, ok, dar sunt momente când izbucnesc foarte tare, ca în cel de astăzi”, a declarat Ştefania.

„Eu, dacă am făcut tot posibilul să fim pe locul 1 şi nu am ajuns, ce vrei să fac, să mă omor? Ne-am întânit cu Ada şi cu Cătălin şi mi-am dat seama că nu suntem pe ultimul loc. Tu m-ai certat degeaba”, a completat Speak, potrivit rtv.net.