Scandal uriaș la ”Acces Direct”! Dani Mocanu: ”M-am culcat de două ori cu ea, atât!” / Bianca: ”Îmi spunea să mă prostituez pentru el!”

Publicat: 18/12/2019 | 23:04

Scandal uriaș la emisiunea ”Acces Direct”, emisiune moderată de Mirela Vaida. Invitată a fost Bianca Niculai (18 ani), tânăra care i-a adus lui Dani Mocanu acuzații grave. Manelistul a rispostat, prin telefon.

Dani Mocanu a fost acuzat de Bianca Niculai că i-a cerut să se prostitueze pentru el, când tânăra a împlinit 18 ani. Mai mult, fata spune că este terorizată de acesta.

Blondina a povestit că a avut o relaţie cu celebrul manelist de când ea avea 15 ani şi jumătate. Ea a și apărut în câteva dintre videoclipurile lui Dani Mocanu. Bianca a povestit că Dani Mocanu a amenințat-o şi, mai mult decât atât, i-ar fi propus să se prostitueze.

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urma să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, a spus Bianca la Acces Direct.

Dani Mocanu a intervenit telefonic. ”Dacă are atâtea dovezi că am făcut și am dres, de ce vine la tv, să se ducă la Poliție”, a spus sec manelistul. Care a completat: ”Nu am avut nicio relație, m-am culcat de două ori cu ea, atât!”

„De ce mă acuză de aceleaşi prostii din nou după un an şi jumătate? Ea nu a avut nicio relaţie cu mine şi nu am ameninţat-o că postez vreun filmuleţ”, a mai spus Dani Mocanu.