Scandal uriaș în Săcele! Bărbat strivit cu mașina, bătaie cu bâte și lopeți… VIDEO

Publicat: 20/04/2020 | 09:32

Scandal de neimaginat în localitatea Săcele, județul Brașov. Scandalagii s-au bătut ca-n filme pe o stradă din Săcele, unde un bărbat a fost lovit de mașină și călcat, iar alți s-au bătut cu parii și cu lopețile. (CITEȘTE ȘI: Scandal cât casa la Balotești! Au intrat în scara blocului și … ”L-au omorât, l-au omorât!” VIDEO)

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i calma pe scandalagii. (NU RATA:  FOC DE TABĂRĂ, DANS ȘI MULT ALCOOL, CHIAR ÎN STRADĂ, LA GALAȚI! CE AU PUTUT SĂ FACĂ TINERII ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19)

Săcele, Brașov.

Sărbătorile într-o primă linie exagerat de infectată. Acesta e ceea ce am putea numi comportament care instigă la discriminări.Sărbători liniștite, dragi cetățeni!

Publicată de Polițişti 2.0 pe Duminică, 19 aprilie 2020

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul.

NU RATA: PETRECERE FĂRĂ LIMITE, CU DEDICAȚII LA MICROFON, ÎNTR-UN CIMITIR DIN DÂMBOVIȚA, CHIAR DE ÎNVIERE! POLIȚIȘTII AU INTERVENIT: ”CULCAT, CULCAT!” VIDEO

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru, potrivit Mediafax.

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit pe fondul consumului de alcool. Un bărbat a fost efectiv strivit de o mașină căreia, mai apoi, i-a fost spart geamul cu bâte și lopeți.