Scandal uriaș în lumea interlopă! Finul lui Adi Minune a luat foc: ”Totul a fost făcut la comandă! M-au condamnat cu permisul în buzunar!”

Publicat: 13/02/2020 | 21:16

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, dezvăluia, în urmă cu mai bine de doi ani, cum s-au răfuit interlopii grei din zona Lugojului, scandal care s-a lăsat cu victime. Securea războiului nu a fost îngropată. Ion Căldăraș, zis David Turcu, susține, acum, că rivalul său, Iulian Boț, zis Viscol, i-a făcut o înscenare, în urma căreia a fost condamnat.

Totul ar fi plecat de la o declarație dată în fața organelor de ordine de către Ion Căldăraș, atunci când Iulian Boț a împușcat în picioare un bărbat. Căldăraș a intervenit într-un scandal în care cel poreclit Viscol tuna și fulgera cu un pistol în mână. După ce a descărcat arma, rănind omul de pe stradă (victimă colaterală) a apărut Poliția. Ion Căldăraș avea să dea declarații, relatând ceea ce s-a întâmplat. ”Viscol” a luat foc și a jurat că îl va pedepsi. Și, de atunci, între cei doi este un război permanent.

Ion Căldăraș a plecat, la scurt timp, în Italia (AICI, detalii), după ce a fost crunt amenințat, chiar cu moartea, după cum a dzvăluit pentru CANCAN.RO. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. FINUL LUI ADI MINUNE ÎL DENUNŢĂ PE TEMUTUL INTERLOP ”VISCOL”)

Ion Căldăraș, zis David Turcu

Căldăraș: ”Am permis din 2014!”

Dar Boț ar fi găsit soluția pentru a-i face rău. Și este aproape să-l bage după gratii pe acesta. ”Mi-a făcut o înscenare, ca să se răzbune pe mine. Așa am fost condamnat pentru conducere fără permis. Mi-a făcut asta cu un polițist, bun prieten cu el, mi s-a întocmit dosar penal. Dar eu am permis din 2014, am și dovedit-o la proces. M-am prezentat în fața judecătoarei și i-am explicat că s-a făcut un abuz la adresa mea și că dețin permis de conducere, că este o înscenare din partea lui Boț Iulian, zis Viscol, dar și a lui Boț Ioan, zis Pătru. Și, totuși, judecătoarea m-a lăsat cu un an de inchisoare! Cu permisul în buzunar!”, a povestit Ion Căldăraș.

Două instanțe l-au condamnat, prima, la Lugoj (1 an și 7 luni cu executare), a doua, la Timișoara, când pedeapsa i s-a micșorat la un an de închisoare, dar tot cu executare. (NU RATA: FINUL LUI ADI MINUNE E HOTĂRÂT SĂ SE PREDEA DUPĂ CE ȘI-A AFLAT CONDAMNAREA: ”PUȘCĂRIA PENTRU MINE ESTE O PLĂCERE! CAZARE GRATIS, MÂNCARE GRATIS, CĂLDURĂ GRATIS…”)

Iulian Boț, zis Viscol

Ion Căldăraș a continuat apoi tirul către Iulian Boț. ”Acest Boț Iulian, zis Viscol, trăiește din taxa de protecție, va spun și altceva, este judecat în stare de libertate pentru evaziune fiscală și dare de mită și s-a lăudat că se va elibera acum, pe 18 februarie. S-a lăudat că se va întâmpla ca la procesul ăla când a împușcat un om în picioare și a primit doar 8 luni cu suspendare”, a tunat Ion Căldăraș.

Adi Minune, alături de Ion Căldăraș, zis David Turcu

Adi Minune i-a botezat o fată

Ion Căldăraș, zis David Turcu, a intrat în familia lui Adrian Minune! Celebrul manelist a botezat-o pe Beatrice, unde dintre cele două fetițe ale lui David.