Scandal uriaș în lumea interlopă! Faraonul de la Madrid, amenințări din cimitir: ”Acolo o să vă găsiți locul!” VIDEO

Publicat: 16/04/2021 | 17:56

Faraonul de la Madrid, Iulian Bogdan Iordache pe numele adevărat, a luat foc după ce copiii i-au fost jigniți pe rețeaua de socializare. Și-a luat doi bodyguarzi, frații lui, cum avea să spună, și, la bordul bolidului său, a ajuns în cimitirul Almudena, cel mai mare din Europa. Acolo le-a transmis rivalilor mesajul crunt.

Faraonul de la Madrid s-a supărat rău atunci când cei doi copii ai lui au fost jigniți pe Facebook de către ”niște micuți rivali”, așa că a vrut să le transmită un scurt avertisment. Iar ca impactul să fie cât mai puternic, a ales cel mai mare cimitir din Europa, acolo unde sunt îngropați cei care au murit de COVID-19 în Madrid. Și unde nu se poate intra, doar că… Faraonul a ajuns în cimitir alături de două gărzi de corp, la bordul mașinii sale din ale cărei boxe ieșeau refrenuri pe muzică hip-hop în limba rusească. (CITEȘTE ȘI: FARAONU DE LA MADRID ÎL UMILEȘTE PE NELSON MONDIALU: ”S-A APUCAT DE MUZICĂ, BA CÂNTĂ POPULARĂ, BA E CU INTERLOPII, BA E SIFON”)

Cei trei aveau să coboare, iar Faraonul de la Madrid și-a spus discursul, după ce și-a dat jos masca, unul scurt, dar cât se poate de amenințător: ”Dușmanilor, vorbiți mai ușor, că cimitiru-i mare!” Avea să le transmită ulterior că ”voi, ăștia care vorbiți mult și prost… acolo o să vă găsiți locul!” Faraonul și oamenii lui au urcat apoi în bolidul pe patru roți și au părăsit cimitirul.

Faraonul de la Madrid, aroganță maximă: a condus tancul!

Faraonul de la Madrid, despre care apropiații spun că învârte banii cu lopate, a făcut cea mai tare aroganță spre finalul anului trecut, atunci când a condus chiar un tanc adevărat! A făcut-o într-o bază militară din Spania, de lângă Madrid, dar nu i-a ajuns asta și vrea să închirieze un avion de luptă, F16, pentru 20 de minute de zbor cu el la manșă. Plecat de 24 de ani în Spania, stabilindu-se la Madrid, Faraonul a încercat fotbalul, nu i-a reușit, așa că a ajuns interlop. Face afaceri legale, dar nu se ferește deloc de cele ilegale. Sau mai puțin legale, cum spune el. „N-am făcut pușcărie niciodată, nici măcar o amendă nu am în Spania. Unii se laudă că sunt interlopi după câtă închisoare au făcut. După câți oameni au bătut, după cât țipă și amenință. Sunt interlopii activi. Dar sunt și interlopi ca mine, cu afaceri legale și mai puțin legale. Eu am o firmă de transporturi internaționale. (NU RATA: FARAONUL DE LA MADRID, AROGANȚĂ MAXIMĂ DUPĂ CE L-A UMILIT PE NELSON MONDIALUL: 16 BODYGUARZI L-AU PĂZIT LA MEGA-PETRECEREA DIN CAPITALA SPANIEI VIDEO)

Asta înseamnă puterea unui interlop. Nu sunt musculos, nu sunt tatuat, nu sunt înalt. Nu am femei la produs. Nu mă bat, nu mă afișez. D-asta sunt invidioși toți pe Faraonul de la Madrid. Că mă descurc și pe pandemie, nu ca ei, care sunt morți”, a dezvăluit el pe Facebook.