Scandal uriaș în Brașov și Arad! Cum au fost atacați jandarmii și polițiștii

Publicat: 14/04/2020 | 10:08

E tensiune în România, dată de pandemia de coronavirus care a impus Ordonanțe Militare ale autorităților. Totuși, unii chiar întrec orice măsură, atacându-i pe polițiști sau pe jandarmi. (CITEȘTE ȘI: MINISTRUL FINANȚELOR ARE SOLUȚIA: REZERVA FINANCIARĂ DE CARE DISPUNE ROMÂNIA! CUM SE SALVEAZĂ ECONOMIA)

Două incidente au avut loc de curând în Brașov și Arad. În localitatea Teiu din Brașov, un grup de rromi a vandalizat mașina jandarmilor, iar în Arad, 3 bărbați au fost arestati preventiv. Săriseră la polițiștii care-i legitimaseră. (NU RATA: RAED ARAFAT NU ESTE DE ACORD CU RELAXAREA RESTRICȚIILOR ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ. “POATE FI DEVASTATOR PENTRU ROMÂNIA!”)

Au amenințat că ard Primăria

Primarul localității Teliu spunea, săptămâna trecută, că are probleme cu rromii care se întorseseră, recent, din Marea Britanie și Germania. Aceștia îl amenințaseră că vor da foc la clădirea Primăriei, dacă nu le dă de mâncare, scrie BrasovStiri.ro.

ÎNCEPE „RECENSĂMÂNTUL” BUGETARILOR DIN ROMÂNIA! ANUNȚUL FĂCUT DE MINISTRUL MUNCII

Au trecut la fapte! Luni, o patrulă de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov a fost atacată în cartierul de romi din Teliu. Un jandarm a fost rănit în altercație, iar mașina cu care echipajul se deplasa a fost vandalizată.

Petreceau chiar în stradă!

Forțele de ordine au intervenit pe o stradă din Arad, unde mai mulţi localnici petreceau, în pofida restricţiilor impuse de starea de urgență. Evident, a ieșit scandal! Aradon.ro scrie că „intervenţia a avut loc pe strada Şezătorii, din municipiul Arad, unde în jur de 20 de persoane ar fi petrecut în stradă, cu muzică, iar în urma unui apel la 112 făcut de un şofer, la faţa locului s-a deplasat o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm. Aceştia ar fi fost loviţi de către localnici, când li s-a cerut să intre în case, iar ulterior au intervenit şi alte forţe de ordine, fiind identificaţi trei dintre agresori, care au fost arestati preventiv”.