Scandal uriaş după ce Siena Vuşcan a luat ultimul Golden Buzz la Românii au Talent! Oamenii au luat-o razna, pe internet: “Ce ai cu copilul ăsta?

Publicat: 06/04/2020 | 07:39

Îmbrăcată în uniformă de luptă a armatei chineze, Siena Vușcan – în vârstă de doar 10 ani, din Cluj-Napoca – i-a impresionat pe jurați și a reușit să obțină un Golden Buzz. Prestația ei a fost aplaudată la scenă deschisă, spectatorii au fost încântați, iar jurații au felicitat-o fără reținere.

Pe internet, însă, comentariile au fost ”încinse”, părerile fiind – de altfel – împărțite. Unii dintre cei care au urmărit-o pe Siena au fost de părere că și-a meritat, cu prisosință, Golden Buzz-ul, iar alții au considerat că prestația merita o notă mai mică.

Iar asta, firește, a dat naștere și unor discuții online în contradictoriu. ”Un 8 era mai corect”, a scris cineva în mediul online. Iar o replică a venit imediat. ”Prietene, ce-ai cu copilul ăsta? Ți-a furat ceva? Ura asta are doar o justificare sau eștir doar gică contra din principiul? Ai comentat la toată lumea care a aptreciat momentul spunând că nu merită. E doar părerea ta, insigignifiantă, față de mulțimea care o apreciază. Are 10 ani, tu o grămadă, dar inteligența e de partea ei. Liniștește-te, că faci vreun AVC și pierdem o valoare a acestei țări”. Firește, cel interpelat și-a susținut în continuare punctul de vedere, considerând că s-a exagerat în cazul Sienei. ”Poate tu o să faci. Eu spun că au fost și sunt alții mai buni decât ea și nu merita Golden Buzz. În rest e o fetiță OK.”

”Un copil minunat”, a fost de părere un alt internaut. ”Merită să fie câștigătorul sezonului 10 al emisiunii, fiindcă ea însăși este de nota 10”. Iar cineva a considerat că numai Dumnezeu le-a trimis părinților ”acest înger”.

(CITEȘTE ȘI: CE A AJUNS SĂ FACĂ ASTĂZI ANA MARIA PANTAZE, CROITOREASA CARE A CÂȘTIGAT ULTIMUL SEZON AL ROMÂNII AU TALENT, DE PE PRO TV)

Siena Vușcan a venit îmbrăcată într-o uniformă pe care chinezoaicele au purtat-o în Al Doilea Război Mondial

Siena Vușcan a obținut cel de-al zecealea și ultimul Golden Buzz al sezonului 10 de la “Românii au talent”! Înainte să urce pe scena emisiunii de la Pro TV, ea le-a dezvăluit lui Smiley și lui Pavel Bartoș care le sunt numele în limba chineză. Adolescenta a locuit cu părinții săi în China timp de cinci ani și a învățat foarte bine această limbă străină într-un an și jumătate! Siena s-a născut în Statele Unite, vorbește engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română. Părinții Sienei Vușcan sunt din Cluj-Napoca, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. Ei au mărturisit că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că fiica lor de 10 ani are o carieră muzicală acolo, informează romaniiautalent.protv.ro. Părinții săi sunt profesori universitari; mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră, în vârstă de șase ani, și un frate în vîrstă de un an.

Atunci când avea șapte ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente din China să cânte amândoi. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în chineză. Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească. Cântă operă în limba chineză. Face lecții de canto de patru ori pe săptămână de un an. Siena participăe la emisiuni în China și cântă, filmează pentru reclame, joacă în seriale. A jucat în două filme artistice și un serial. Pe scena de la “Românii au talent”, Siena Vușcan a venit îmbrăcată într-o uniformă pe care chinezoaicele au purtat-o în Al Doilea Război Mondial și a interpretat o melodie de luptă.

(VEZI ȘI AICI: CEI DOI COMPONENȚI DUO MAINTENANT, DESCALIFICAȚI DE LA ROMÂNII AU TALENT DEȘI AU PRIMIT GOLDEN BUZZ?! AVEM DOVADA CĂ AU ÎNCĂLCAT REGULAMENTUL PRO TV)

SIENA – UN 10 PERFECT

Aseară a trecut pe la noi poate cel mai liber copil care a urcat vreodată pe scena Românii au talent. Siena, un fenomen. Să o revedem împreună. ????#RomaniiAuTalent #un10perfect #NeFacemBine

Publicată de Romanii au talent pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020