Scandal uriaș într-un centru de carantină din Hârșova! S-au luat la bătaie cu polițiștii și…

Publicat: 22/04/2020 | 07:26

Mega-scandal într-un centru de carantină din Hârșova, județul Contanța! O parulă a verificat felul în care cei innernați respectă regulile de carantinare, dar a ieșit haos. (Nu rata: CINE ESTE, DE FAPT, SPARTACUS IDOLU FETELOR, LIDERUL “REVOLUȚIEI” DIN RAHOVA! CE NU S-A SPUS LA TV)

Cei de acolo au intrat într-o altercație cu polițiștii și jandarmii, la început verbală, apoi situația a degenerat. (Citește și: EL A FOST „ARMA SECRETĂ” A POLIȚIEI, ÎN „BĂTĂLIA” DIN RAHOVA. SPORTIVUL CARE A REPREZENTAT ROMÂNIA LA OLIMPIADA DE LA RIO I-A SPERIAT PE SCANDALAGII DUPĂ CE…)

Polițiști atacați în Hîrșova, Constanța

Polițiști atacați în HârșovaPolițisti atacați după ce au venit sa aplaneze un conflict al unor persoane aflate în izolare în Hârșova, județul Constanța.

Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 21 aprilie 2020

Unul dintre cei internați a întrecut măsura, sărind chiar la polițiști, astfel că a fost folosit armanentul din dotare. Nu au fost focuri de armă, ca-n incidentul din cartierul Rahova (București), dar s-a dat cu jet de spray lacrimogen.

Află și: “SPARTACUS IDOLU FETELOR”, ROMUL CARE A PORNIT “REVOLUȚIA” DIN CARTIERUL RAHOVA, ȘI-A CERUT SCUZE POLIȚIȘTILOR. “AMI PARE RĂU LA DOMNI…”

După ce scandalul a fost aplanat, cei implicați au primit amezile  aferente. Sancțiunea pentru astfel de abateri variază între 2.000 de lei și 20.000 de lei. În unele cazuri, se poate ajunge chiar la disar penal.