Scandal pentru un mascul între ”Pamela de România” & dansatoarea de la ”Românii au Talent”

Publicat: 11/01/2020 | 23:08

E război în brigada fetelor de oraș. Simona Trașcă și dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” își dispută un… ”mascul alfa”! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: S-A REUNIT BRIGADA TULUM! MILIARDARUL ”NEGRILĂ” S-A ÎNTORS LA LOCUL FAPTEI CU SUPER-FRUMUSEȚILE DIN ROMÂNIA)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cea mai nouă controversă de pe scena mondenă. (NU RATA: FOTOGRAFII INCENDIARE LA PISCINĂ CU POSTERIORUL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”)

Din câte se pare, brigada fetelor de oraș s-a destrămat, iar totul ar fi pornit de la un tinerel chipeș. Potrivit sursei citate, la finele anului 2019, Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”, s-ar fi anturat cu un ”mascul alfa” (în oraș s-a dus vorba că acesta nu-i plătitor, dar în schimb ”duce mult și bine”). La scurt timp după escapada dansatoarei, ”sora” ei, Simona Trașcă s-ar fi anturat și ea cu același bărbat. Imediat ce a aflat de ”trădare”, sexoasa dansatoare ar fi tunat și fulgerat și ar fi decis să rupă frăția. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII INTIME CU DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU LA ”ROMÂNII AU TALENT”!)

”S-au certat de la un bărbat. Au fost discuții mari între ele. Denisa Despa i-a reproșat Simonei că ea a fost prima care l-a anturat și nu trebuia să se bage. De atunci s-a rupt pritenia. Nu își mai vorbesc, nu se mai întâlnesc și ies în oraș în anturaje diferite”, ne-a dezvăluit sursa citată.

Simona Trașcă, dispută cu Denisa Despa?!

Loredana Chivu & Denisa Despa, momente tensionate în club!

În vara anului trecut, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații șocante legate de un moment controversat care s-a petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia și în prim-planul căruia se află două dintre prezențele sexy din showbiz-ul românesc, Denisa Despa și Loredana Chivu.

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, sexy-dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și „cea mai păcătoasă” asistentă TV au fost în centrul unei altercații. Totul s-ar fi petrecut în clubul Breeze din Mamaia. La un moment dat, o tânără care părea extrem de euforică s-ar fi împins în cele două dive. Din câte se pare, imediat după îmbrânceală, între cele trei fete a izbucnit un adevărat scandal. După ce și-au adresat mai multe replici acide, dansatoarea Denisa Despa, deranjată de gestul petrecăreței, ar fi reacționat violent și i-ar fi dat o palmă rivalei sale. (NU RATA: TOP 20 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU FOST PRINSE DE PAPARAZZII NOȘTRI FĂCÂND AMOR NEBUN LA MARE)

“Denisa a fost cea violentă, dar a fost calmată cu greu de Loredana. S-au înjurat și s-au bălăcărit. Totul a durat câteva minute. S-au potolit repede, că altfel cred că interveneau băieții de la pază”, ne-au povestit câțiva martori ai controversatului incident.

Brigada fetelor de oraș s-ar fi destrămat

Denisa Despa l-a pus pe gânduri pe Florin Călinescu

În urmă cu aproape un an, Florin Călinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit să își pună ochelarii pentru a urmări cu atenție sporită prestația artistico-erotică a dansatoarei Denisa Despa.

Senzuala dansatoare a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII INTIME CU DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU LA ”ROMÂNII AU TALENT”!)

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot… Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!  Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”a comentat Florin Călinescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)