Scandal monstuos după semifinala de la Bravo, ai stil! Cristina Șișcanu, atac acid la adresa Ralucăi Bădulescu și a lui Cătălin Botezatu: “Fiecare ținută pe care o poartă e o mascaradă”

Publicat: 14/12/2020 | 15:04

În cadrul semifinalei de la “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a plâns și s-au aruncat critici dure, însă, după difuzarea emisiunii a izbucnit un scandal monstruos. Cristina Șișcanu a fost asaltată de fani, iar au felicitat-o și au încurajat-o în ciuda declarațiilor tranșante făcute de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu la adresa ei. Concurenta show-ului de la Kanal D a lansat în urmă cu câteva ore un atac dur către cei doi jurați.

Cristina Șișcanu, atac acid la adresa Ralucăi Bădulescu și a lui Cătălin Botezatu

“Aripi de înger” – conceptul semifinalei “Bravo, ai stil! Celebrities” – a fost o provocare stilistică uriașă pentru concurentele care au făcut multe sacrificii ca să le demonstreze exigenților jurați că au stil și că își merită locul de a ajunge pe podium, în finală. Pentru premiul de 100.000 de lei și titlul de “Cea mai stilată femeie din România” se luptă acum Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Theo Rose, Andreea Tonciu, Cristina Șișcanu și Oana Radu.

Într-un mesaj video transmis pe Instagram Stories, soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că nu simte să meargă în finala îndrăgitei emisiuni de la Kanal D, după războiul pe care Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu i l-au declarat: “Am primit foarte multe mesaje și mă simt obligată cumva să fac o analiză a ceea ce s-a întâmplat (…). Voi spune lucrurilor pe lume, așa cum mă știți pe mine, voi publica și câteva dintre mesajele pe care mi le-ați trimis, le voi și vomenta. (…). Nu am nicio tragere de inimă să merg în finala «Bravo, ai stil!», care are loc pe data de 19 decembrie. 

Voi merge doar din respect pentru echipa de producție, din respect pentru postul de televiziune Kanal D, din respect pentru anumiți oameni de acolo cu care am lucrat de-a lungul timpului și le port un respect deosebit. Dar, având în vedere, atitudinea juraților, nu, nu am niciun chef să merg, nu am niciun chef să mai schimb vreo vorbă cu ei și mă refer în special la cei doi jurați: Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu. Ați văzut ce s-a întâmplat, vă mulțumesc pentru mesaje (…)”.

Vezi și: Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș și-au aruncat vorbe grele în timpul competiției Bravo, ai stil!

În timpul declarațiilor, Cristina Șișcanu a spus pe un ton tranșant că Raluca Bădulescu nu are studii necesare ca să stea la masa juriului de la “Bravo, ai stil! Celebrities” și l-a “taxat” și pe celebrul designer internațional pentru comentariile seci pe care le-a făcut de-a lungul emisiunii.

“Raluca Bădulescu a spus despre ținuta mea de aseară că este o mascaradă. Fiecare ținută pe care o poartă Raluca Bădulescu este o mascaradă. Oricum, ar trebui să mulțumească postului de televiziune Kanal D că i-a dat această șansă să facă parte dintr-un asemenea juriu, pentru că, practic, nu o recomandă nimic să facă lucrul acesta. Faptul că a comentat de-a lungul timpului pe la niște ziare, la niște rubrici anumite ținute, asta nu înseamnă că are vreo pregătire în domeniu. Dar, ce pot să spun este că, culmea, Raluca Bădulescu a învățat de la domnul Munteanu de-a lungul timpului, fiind alături de el, acolo, să facă niște niște comentarii cât de cât argumentate în anumite situații la adresa ținutelor purtate de concurente… spre deosebire de Cătălin Botezatu, care nu are nicio scuză! Ar fi trebuit Botezatu să fie brici, adică să stăpânească foarte bine și să facă niște caracterizări ale ținutelor pertinente, concrete, argumentate. Nu știe să facă acest lucru, s-a văzut în atâtea ediții. El știe să spună: «Îmi place» sau «Nu îmi place», «Nu se potrivește nimic cu nimic» sau «Te dezavantajează» (…)”, a mai spus Cristina Șișcanu pe o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Descoperă și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri în culisele emisiunii “Bravo ai stil! Celebrities”: “M-am chinuit să fiu admis la actorie”

Cristina Șișcanu a plâns în semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”

Soția lui Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi după ce a fost criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: “Eu nu am ce să caut în finală, eu nu am cum să mă bucur că am ajuns aici dacă am făcut-o din noroc. Eu nu am ajuns undeva din noroc. Eu am ajuns prin forțe proprii și foarte multă muncă. Dacă am ajuns dintr-un noroc, nu am cum să mă bucur”.

Sursa foto: Facebook / Instagram Stories & captură Kanal D