Scandal monstruos la Acces Direct! Mirela Vaida l-a dat afară pe Viorel din emisiune, după ce a vrut să o lovească pe Vulpița în direct

Publicat: 19/05/2020 | 08:35

Vulpița din Vaslui s-a transformat într-o ”celebritate”, numai că asta nu pare a fi pe placul lui Viorel. Îmbrăcată sexy, cu manechiura făcută și plină de energie, Vulpiuța l-a transformat pe Viorel într-un… butoi cu pulbere.

Faptul că Viorel Stegaru ar dori să fie, în continuare, ”cocoș” în familie nu a impresionat-o, însă, pe Mirela Vaida, motiv pentru care moderatoarea – observând atitudinea țâfnoasă a acestuia – l-a trimis… afară.

„Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea lui Viorel, care s-a ridicat și a plecat imediat în camera de protocol. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST SURPRINSĂ VULPIŢA, ÎN PLINĂ STRADĂ! REACŢIE BIZARĂ CÂND A VĂZUT CĂ ESTE FILMATĂ. FOTO)

Vulpița s-a săturat de Viorel: ”Nu-l mai vreau”

Mirela Vaida a chestionat-o pe Vulpița din Vaslui în legătură cu eventuala despărțire de Viorel. Și, înainte de toate, a presupus că Vulpiței ”i s-au urcat la cap” succesul, YouTube-ul și… Rafaelo.

“Ți-au luat puțin mințile succesul, YouTube-ul, Rafaelo? Ți-a dat el de înțeles că ar vrea mai mult decât o colaborare profesională?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe Vulpița, care a negat imediat această ipoteză: “Nu, nu!”.

Dorind să afle cauza separării, Mirela Vaida a pus altă întrebare: “Și atunci de ce nu îl mai vrei pe Viorel?”, iar Vulpița a răspuns sec: “Nu-l mai vreau”. Ulterior, Mirela Vaida a mai întrebat-o: “Ai găsit pe altcineva?”, iar soția-vulpiță a folosit celebra replică a lui Viorel: “Să zicem că da, să sperăm că nu”, după care a dezvăluit că, deși stă în aceeași casă cu Viorel Stegaru, nici măcar nu își mai vorbesc. (VEZI ȘI AICI: VULPIȚA, PE BAROSĂNEALĂ DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE VIOREL! CUM A PETRECUT VERONICA STEGARU, CA O FEMEIE LIBERĂ)