Scandal monstruos într-o comună din Dâmbovița. Medicul de familie a fost depistat pozitiv cu coronavirus și…

Publicat: 20/06/2020 | 13:49

Doctorița de familie din Crângurile, județul Dâmbovița, a fost depistată pozitiv cu coronavirus, la doar câteva zile distanță după ce primarul din localitate a somat-o să închidă cabinetul, după ce asistenta medical s-a infectat la rândul ei.

(CITEȘTE ȘI: ROMÂNII DAU DOVADĂ DE INCONȘTIENȚĂ. PESTE 10.000 DE PERSOANE AU TRECUT GRANIȚA ÎN ULTIMELE 24 DE ORE)

Îngrijorător este faptul că doctorița oferă consultații în mai multe sate din zonă. După ce asistenta ei a fost depistată pozitiv, a refuzat să închidă cabinetul, nu a stat izolată și a continuat să profeseze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În clipa de față, numărul persoanelor care au intrat în contact cu doctorița de familie este greu de stabilit. Scandalul este și mai mare cu cât există martori care susțin că medicul nu purta echipamentul de protecție corespunzător, anunță a1.ro.

(CITEȘTE ȘI: ANDREI ȘTEFĂNESCU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE COVID-19: „ȘTIU CĂ SUNT POZITIV. ASTA ESTE. MĂ SIMT DE PARCĂ AM FOST RĂPIT DE EXTRATEREȘTRII”)

Încă 330 de cazuri noi de coronavirus

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până pe 20 iunie numărul infectărilor cu coronavirus în R de la noi din țară a crescut și a ajuns la 23.730. De la ultima informare, bilanțului i s-au mai adăugat alte 330 noi cazuri.

(NU RATA: MONICA ANGHEL A FĂCUT TESTUL COVID-19 MIERCURI! ”SINCER, EU SUNT MAI SPARTANĂ ȘI…”)

Potrivit ultimelor informații, bilanțul infectărilor cu noul coronavirus de pe teritoriul României a ajuns la 23.730. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.735 au fost declarate vindecate și externate.