Scandal monstruos în lumea manelelor! Florin Salam, atac fără precedent la adresa colegilor: „Lăutarii aștia care nu înțelegeți muzica..”

Publicat: 06/01/2020 | 14:22

Lumea manelelor, cutremurată de un scandal uriaș. Iar cel care se află în centrul atenției nu este un oarecare manelist, ci chiar ”Regele manelelor”. Cuvântul lui Florin Salam are greutate, de fiecare dată, iar atunci când transmite un mesaj este firesc să iasă… scântei.

De regulă, Florin Salam nu are astfel de ieșiri, cu atât mai mult cu cât este vorba despre colegii de breaslă. Numai că manelistul a strâns în el destule, putem presupune, fiinf – poate – nemulțumit și de ceea ce se cântă (sau cum se cântă) în prezent. Așa că s-a decis să ia atitudine și a fost tranșant.  Florin Salam a evitat să posteze vreun mesaj în mediul online, așa cum este ”moda”, în momentul de față. Se afla la o petrecere, alături de mai mulți cunoscuți și prieteni, iar la un moment dat a rostit câteva cuvinte… memorabile. Din punctul său de vedere, toți ”șantieriștii” s-au făcut ”lăutari”.

“Lăutarii aștia care nu înțelegeți muzica… Eu am vrut să-mi fac o casă, de curând, dar nu am găsit muncitori, pentru că toți șantieriștii s-au făcut lăutari”, a spus Salam.

Florin Salam, atac dur la adresa unor colegi de breaslă